![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ei bine mi-a laptop ambalate în sfârşit (cred că i-ar putea-o avea prăjit
), Aşa că am nevoie de unul nou, vechiul meu a avut un gunoi de la bordul grafică şi abia ar juca cel mai simplu de jocuri atât de im caută o cu aa placă grafică decentă care se pot ocupa cele mai multe jocuri şi este în mod rezonabil de repede pentru 450 max, dacă acest lucru este posibil ?Noroc
Sistemul meu: mxmad32
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Max MX.
Nu, nu este posibil, dacă sunteţi nou cumpărare. Veţi ajunge cu un Celeron (sau similare) şi de un sistem integrat GPU. A doua parte ar putea fi o idee. Dar dacă vrei să cumperi nou pe care îl căutaţi în apropiere de o mie de jocuri decente lappy.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hmmmm, nu de bine, nu ceea ce dont im întâmplă să facă apoi
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, sa. BM?
![]() Nu este asa, trebuie să aruncaţi o privire pe Ebay. Un prieten de-al meu are o superba HP off acolo; 2GHz Core 2, 2 GB RAM 667, HDD 120GB, 14.1 w / ecran, un rău nu GPU. Se vând cu amănuntul în jur de £ 750 de marca si a luat-o de £ 400 încă în garanţie. Ajuns şi aceasta a fost în stare minunat. Nici un rău în căutarea MX.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Problema este de cele mai multe dintre ele lista tuturor spec. în afară de grafică de carte. Deci, s-ar putea ajunge să cumpere un fast laptop care cant meu juca jocuri din nou!
|
|
|
|||
|
|||
|
Easy peasy.
Daca vezi ca ai ceva pe acolo de contact cumpărător şi cererea numărul modelului de carte (în cazul în care nu îl prezintă pe anunţ). Dacă sunteţi încă nesigur post de model şi să facă din lappy pe aici şi ne vom găsi o pentru tine. Nu probs amice.
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Veţi putea să joc, deşi lent pe care GPU.
Dar preocuparea mea este că, în "Descriere" cutie este citat ca un AMD Turion. Dar, în principal de anunţuri un Intel Core. S-ar putea dori, pentru a verifica faptul că, dacă sunteţi gândesc tip de licitare.
|
|||
|
|||
|
Face un pic de căutare şi în arhivele HP au citat-o ca pe un Turion (care nu este în nici un fel de rău CPU), dar, interesant, un 7600 GPU. Acum thats nu rău.
Veţi avea nevoie de Adobe ca un pdf
|
|||
|
|||
|
Citat:
|