![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No my laptop nakoniec zabalené do (myslím, že by som mohol mať opečených to
) Tak aj potreba nového, môj starý mal odpadky na palube grafika a sotva by hrať najjednoduchších hier tak im hľadá jeden s aa slušnú grafickú kartu, ktorá zvládne väčšinu hier a je dostatočne rýchly na 450 max, ak je to možné ?Na zdravie Môj systém: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Mx. Nie, nie je možné, keď si kupujú nové. Budete skončiť s Celeron (alebo podobné) a integrovaným GPU. Druhej strane by mohol byť nápad. Ale ak si chcete kúpiť nový ste blízko grand pre dôstojnej herné Lappy.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Hmmmm nie je dobré, dont ne to, co im jel robiť potom |
|
| |||
| |||
| Áno, môžete. WB? ![]() Nie je to tak, pozrite sa na eBay. A môj kámoš má HP z tam nádherný, 2GHz Core 2, 2GB ram 667, 120gigabajt HDD, 14,1 W / plátno, a nie je zlé GPU. Maloobchode okolo 750 libier známkou a on si vybral to za 400 libier stále v záruke. Dorazili a to bol strašný stave. Nie je v hľadáte MX.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Problém je väčšina z nich zoznam všetkých spec okrem grafickej karty. Takže by ste mohli skončiť zakoupení notebooku, ktorý rýchlo prevýšenia hrať moje hry znova! |
|
| |||
| |||
| Easy peas. Ak chcete vidieť niečo na tú kontakt kupujúceho a vyžiadať si číslo modelu karty (v prípade, že nepredloží ju na inzerát). Ak ešte nie ste istí post modelu a na Lappy tady a my to pre vás. Nie probs chlapíka.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Budete môcť hru, aj keď pomaly, že na GPU. Ale moja obava je, že v "Popis" Schránka sa cituje ako AMD Turion. Ale v pôvodnom reklama procesorom Intel Core. Chcieť overiť, že v prípade, že ste premýšľal o ponúkanie chlapíka.
|
| |||
| |||
| Hotovo trochu hľadanie a HP v archívoch, ktoré uvádzajú ako Turion (čo nie je vôbec zlé CPU), ale zaujímavé je 7600 GPU. Teraz to je nie je zlé. Budete potrebovať Adobe ako pdf
|
| |||
| |||
| Citácia:
|