![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па мој лаптоп је коначно паковане у (мислим да би могли да имају пржена га
) Тако да ми треба нови, мој стари је смеће на броду графике и једва би играти најједноставнијих игара па им хандсоме за један са аа пристојне графичке картице које се могу носити са већина игара је и разумно брза за макс 450, ако је то могуће ?Живели Мы Сыстем: мксмад32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок мкс. Не, то није могуће ако си купујете ново. Ћете завршити са Целерон (или слично) и интегрисани ГПУ. Сецонд ханд можда идеју. Ипак, ако желите купити нови ыоу'ре лоокинг близини гранд за пристојно играње лаппы.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хмммм није добра, али оно што им не дешава се то онда |
|
| |||
| |||
| Да, ти то. УБ? ![]() Не тако, имају поглед на ебаы. А мој пријатељ је добио сјајан ХП офф ондје 2ГХз цоре 2, 2ГБ 667 рам, 120гб ХДД, 14,1 у / екрана, а није лоше ГПУ. Ретаилед око 750 £ марку и он преузима га за £ 400 и даље у гаранција. Стигао је и она била у Ауесоме стању. Нема зла у потрази МКС.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Троубле је већина њих Листа свих спец осим графичке картице. Тако да можете завршити брза куповина лаптоп који цант плаы моје игре опет! |
|
| |||
| |||
| Еасы пеасы. Ако желите да видите било што на ту контакт купца и затражите број модела картицу (ако не пошаљете на оглас). Ако сте још увек несигурни пост модел и направите од лаппы на овде и ми ћемо га пронаћи за вас. Нема пробс фелл.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Моћи ћете игру, али да се полако на ГПУ. Али моја брига је да у "Опис" оквир је цитиран као АМД Турион. Али у главном огласа Интел Цоре. Можда желите да проверите да ако размишљам о фелл понуде.
|
| |||
| |||
| Готово мало тржења и ХП-а у архиви су га као цитат Турион (који се ни на који начин не лошег ЦПУ), али је, интересантно, а 7600 ГПУ. Сада тај није лоше. Мораћете ће вам Адобе као ПДФ
|
| |||
| |||
| Куоте:
|