![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну мій ноутбук, нарешті, упаковується в (здається, я могла б смажити
), Тому мені потрібно нове, мій старий був сміттям на борту графіку і буде грати ледь найпростіших ігор, тому їм дивлячись на один з А. А. гідною відеокарти, яка може працювати з більшістю ігор і досить швидка для 450 Макс, якщо це можливо ?Ура Моя система: mxmad32
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт МХ. Ні, не можливо, якщо ви купуєте новий. Ви закінчите з Celeron (або аналогічний) і комплексного GPU. Друга сторона може бути ідеєю. Але якщо ви хочете купити нову ви шукаєте близько Гранд для гідного lappy гри.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Хм, не добре, не знаю, що їм Goin тоді робити |
|
| |||
| |||
| Так, ти. WB? ![]() Не так, подивіться на Ebay. Приятель одержав чудовий HP Off там 2GHz Core 2, 2GB RAM 667, 120GB HDD, 14,1 Вт / екран, не погана GPU. Роздріб близько £ 750 Марка, і він узяв її за £ 400 на гарантії. Прибутки і саме в Awesome стані. Ніякої шкоди в пошуках MX.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Проблема в більшості з них перераховані всі специфікації, крім відеокарти. Так що ви можете до кінця купівлі ноутбука який швидко нахиляє зіграти свою гру знову! |
|
| |||
| |||
| Easy Peasy. Якщо ви бачите, що ви хотіли там зв'язатися з покупцем і запропонує модель номер картки (якщо вони не представлять його на рекламу). Якщо ви не впевнені в посаду модель і марка lappy тут, і ми знайдемо його для вас. Ні Probs хлопець.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ви зможете до гри, хоча й повільно, на цьому GPU. Але в мене турбує те, що в розділі "Опис" вікна це кваліфікується як AMD Turion. Але в основному оголошення Intel Core. Можливо, захочете перевірити, що якщо ви думаєте про закупівлі хлопець.
|
| |||
| |||
| Вчинено трохи пошук і в архівах НР вони приводять її як Turion (який жодною мірою погано процесор), але, що цікаво, 7600. Тепер Thats неплохо. Вам знадобиться Adobe як PDF
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук Каже відмінне повідомлення, ігрові пристрої говорить Лоу. HELP! | cheesepuff | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 21 квітня 2009 16:06 |
| Ігровий ноутбук | jeystone | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 10 січня 2009 01:56 |
| Ігровий ноутбук | adamjm | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 11 вересня 2008 12:08 |
| Im надії поліпшити свій ноутбук для ігор!! | kevinmcnicholas | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 вересня 2007 12:09 |
| Ігровий ноутбук для менше £ 400? | Jabba | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 25 липня 2007 10:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |