![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз съм нов за този форум, но аз забележка ти предложи да помогне да се върна в ODi август с негово Ergo Меркурий лаптопа. Е, вярвам, или не съм точно същия проблем. Аз сте опитвали Esc клавиша за предложение, но това беше неуспешно. Ive 'също опитаха всички изброени таен пароли, които са достъпни в интернет, но отново, за да не се ползват. Проблемът е, че много от хората, които обидчив създаде пароли никога не се използват една и съща парола родови и те вече са преместени или напуснал фирмата. Значи, аз съм се чудех ако можете да ми точка в правилната посока, както аз като че ли са се до задънена улица. В тухла, съжалявам лаптоп, засегнати е Ergo Живачните Модел номер 700A. Аз отчаяно се нуждаят от нея за да стартирате от компактдиск, с цел да се опита и ремонт на ОС или по-малко ми позволи възможността да си изтеглите данни от твърдия диск. Ще бъда благодарен, ако може да помогне. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Освен знаят паролата, която ще трябва да разбиване на лаптопа и отстранете всички гледат като на батерията.
Въпреки това, ако лаптоп използва EEPROM да помните пароли, тогава ще трябва да ги, което 99% от времето, може да бъде направено само от производителя, както и доказателство за покупката, ще бъде необходимо. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Що се отнася до подобряването осъзнава този модел не използва EEPROM да опитате какво Дейв каза в изтегля батериите. Goodluck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уверете се, че си спомняш, когато всички винтове Go!
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| BIOS Flash Hard Drive Детекция Нулиране | fsraja | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 26 май 2009 г. 13:23 |
| Нулиране на парола в BIOS? | amyreaney | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 25 май 2009 г. 05:07 |
| XP паролата | rongrace | Windows операционни системи | 8 | 17 Юли 2008 04:34 |
| BIOS паролата | ODi | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 8 Март 2008 12:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |