![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ αλλά διαπιστώνω σας προσφέρεται για να βοηθήσει να ODI με τον Αύγουστο του Ergo υδράργυρος φορητό υπολογιστή. Λοιπόν, πιστεύω ότι ή δεν έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει το πλήκτρο Esc πρόταση, αλλά ότι ήταν ανεπιτυχής. Έχω επίσης δοκιμάσει όλες τις απαριθμούνται κερκόπορτα κωδικούς πρόσβασης που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αλλά και πάλι δεν μπορεί να. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές από τις θυμώδης ανθρώπους που δημιουργήθηκε μέχρι τους κωδικούς πρόσβασης δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ το ίδιο password και γενικής σήμερα έχουν μετακινηθεί ή αριστερά για την επιχείρηση. Λοιπόν, είμαι αναρωτιούνται αν θα μπορούσατε να μου σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως φαίνεται να έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο. Το τούβλο, laptop συγγνώμη, είναι ένας Ergo υδράργυρο Αριθμός μοντέλου 700A. I απεγνωσμένα χρειάζονται για να ξεκινήσουν από ένα CD, για να προσπαθήσουμε και να επισκευής το λειτουργικό σύστημα ή, τουλάχιστον, επιτρέψτε μου την ευκαιρία να ανακτήσετε τα δεδομένα μου από το σκληρό δίσκο. Θα ήμουν ευγνώμων εάν θα μπορούσε να βοηθήσει. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εκτός από το να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης που θα πρέπει να καταργήσει το φορητό υπολογιστή και για την άρση τυχόν σαν ρολόι της μπαταρίας.
Ωστόσο, εάν το laptop χρησιμοποιεί ένα eeprom να θυμάται τους κωδικούς πρόσβασης στη συνέχεια θα χρειαστεί να reprogram αυτό, το οποίο το 99% του χρόνου μπορεί να γίνει μόνο από τον κατασκευαστή και την απόδειξη αγοράς θα είναι αναγκαία. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Όσον αφορά im γνωρίζει αυτό το μοντέλο δεν χρησιμοποιεί τόσο eeprom προσπαθήσουμε αυτό που είπε ο Dave στο τράβηγμα τις μπαταρίες. Goodluck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε, όπου όλες οι βίδες go!
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Flash BIOS Hard Drive Ανίχνευση Επαναφορά | fsraja | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 26η Μαΐου 2009 13:23 |
| Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο BIOS? | amyreaney | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 25η Μαΐου 2009 05:07 |
| XP Password Reset | rongrace | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 17 Ιουλ 2008 04:34 |
| Bios επαναφοράς κωδικού πρόσβασης | ODI | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 8η Μαρ 2008 12:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |