![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam novi na ovom forumu ali sam vam ponuđena primijetiti da pomogne da se vrati u ODi kolovoz sa svojim Ergo Mercury laptop. Pa, vjerujem u to ili ne imam isti problem. Ive 'pokušao Tipka Esc prijedlog, ali da nije uspjelo. Ive 'isto tako pokušao sve navedene potajan lozinke koje su dostupne na webu, ali opet to ne iskoristiti. Problem je da mnogi ljudi koji su razdražljiv postavljanje lozinke se ne koriste isti generički lozinku i sada su se preselili na lijevu ili tvrtke. Dakle, ja sam zadivljen, ako bi mogao pointcast mene in pravo pravac kao što mi izgleda da je doći do kraja mrtvih. The opeke, žao laptop, zabrinut je Mercury Model Ergo broj 700A. JA zdvojno potreba to čizma iz CD-a, kako bi se i probati popravak OS ili barem dopustite mi priliku za preuzimanje podataka iz moj hard disk. Bio bi zahvalan ako bi mogao pomoći. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osim znajući lozinku koje bi trebao razgradnje laptopa i uklonite sve gledaju kao na baterije.
| |||
| |||
| Što se tiče im poznato ovaj model ne koristi eeprom pa pokušajte što Dave rekao u čupanje baterije. Goodluck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobrinite se da zapamtite gdje svi vijaka idi!
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BIOS Flash Hard Drive Detection Reset | fsraja | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 26. svibanj 2009 13:23 |
| Reset password u BIOS? | amyreaney | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 25. svibanj 2009 05:07 |
| XP Password Reset | rongrace | Windows Operating Systems | 8 | 17. srpnja 2008 04:34 |
| Bios password reset | ODi | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 8. ožujak 2008 12:02 |
| Thread Tools | |
| |