![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Én ezt az új fórumot, de Ön felajánlotta, hogy segít ODI vissza augusztus aki Ergo Mercury laptop. Hát, akár hiszed, akár nem én pontosan ugyanazt a problémát. Megpróbáltam az Esc gombot a javaslatot, de sikertelen volt. Én is próbáltam az összes felsorolt Backdoor jelszavakat, amely hozzáférhető az interneten, de ismét nem járt eredménnyel. A probléma az, hogy sok olyan ember, aki ingerlékeny létre a jelszó soha nem használják fel az azonos általános jelszó, és most átkerült a bal vagy a cég. Szóval, én gondoltam, ha nekem pont a helyes irányba, mint ahogy úgy tűnik, hogy már egy zsákutca. A tégla, sajnálom laptop érintett egy Ergo Mercury Modellszám 700A. Én nagy szükség van rá, hogy boot CD-ről annak érdekében, hogy megpróbálja javítás az OS vagy legalább engedje meg, annak az esélyét, hogy az én letölteni az adatokat a merevlemezre. Hálás lenne, ha tudna segíteni. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltekintve tudván a jelszót, amit kell azt a laptop és távolítsa el az óráját, mint akkumulátor.
| |||
| |||
| Ami im ismeri ezt a modellt nem használja EEPROM úgy próbálja milyen Dave azt mondta ki, hogy az elemeket. Kapcsolat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne felejtse el, ha az összes csavar el!