![]() |
|
| |||
| |||
| הי אני חדש בפורום אבל אני שם לב שאתה הציע לסייע ODi חזרה אוגוסט עם Ergo מרקורי הנייד שלו. ובכן, תאמין או לא יש לי בדיוק את אותה בעיה. ניסיתי את ההצעה esc מפתח אבל זה לא הצליח. גם אני כבר ניסיתי את כל הסיסמאות רשומים אחורית הזמינות באינטרנט, אך שוב ללא הועיל. הבעיה היא כי רבים מן techy אנשים להגדיר את הסיסמאות למעלה אף פעם לא השתמשנו באותה סיסמה תירנגה והם עכשיו הלאה או עזבו את המשרד. אז, אני תוהה אם אתה יכול להצביע לי בכיוון הנכון כמו שאני נראה צריך לבוא מבוי סתום. את לבנה, מצטער הנייד, הוא מודאג Ergo מרקורי מספר דגם 700A. אני זקוק לו נואשות כדי אתחול מתקליטור כדי לנסות לתקן את מערכת ההפעלה, או לפחות לאפשר לי הזדמנות כדי לאחזר את הנתונים מהדיסק הקשיח. יהיה אסיר תודה אם תוכל לעזור. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חוץ ביודעם את הסיסמה הייתם צריכים לפרק את המחשב הנישא והסר כמו הסוללה של השעון.
| |||
| |||
| ככל IM מודע מודל זה אינו משתמש eeprom אז נסה מה דייב אמר תלישה הסוללות. Goodluck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ודא שאתה זוכר היכן שכל ברגים ללכת!
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ה-BIOS Flash Hard Drive איתור אפס | fsraja | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | 26 במאי 2009 13:23 |
| איפוס סיסמא ב-BIOS? | amyreaney | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | ה -25 במאי 2009 05:07 |
| איפוס סיסמא XP | rongrace | מערכות ההפעלה Windows | 8 | -17 יולי 2008 04:34 |
| איפוס סיסמת ה-BIOS | ODi | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 8 מרץ 2008 12:02 |
| שרשרת כלים | |
| |