![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš naujokas šiame forume, bet aš pastebiu, jums siūloma siekiant padėti ODI atgal rugpjūtis jo Ergo Merkurijus nešiojamas. Na, manau, tai ar ne aš turiu tokią pačią problemą. I've tried Esc pasiūlymą, bet tai buvo nesėkmingas. Aš taip pat išbandyti visas išvardytas backdoor slaptažodžius, kuriuos galima rasti internete, bet vėl nesėkmingai. Problema ta, kad daugelis žmonių, kurie įžeidus įsteigti slaptažodžius daugiau niekada nesinaudojo patį bendrąjį slaptažodį, ir jie dabar persikėlė į kairę arba įmonė. Tad Man įdomu, jei galėtumėte punktas mane tinkama linkme, kaip man atrodo, kad atėjo į aklavietę. Mūrinis, atsiprašau nešiojamas, yra susiję Ergo Merkurijus Modelio numeris 700A. Aš desperatiškai reikia krautis iš CD, siekiant išbandyti ir remontas OS ar bent jau suteikti man galimybę atgauti savo duomenų kietajame diske. Būtų dėkingas, jei galėtumėte padėti. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be žinoti slaptažodį, kurį reikės išardyti kompiuterį ir pašalinti bet žiūrėti kaip baterijos.
Tačiau, jei nešiojamas kompiuteris naudoja EEPROM įsiminti slaptažodžius, tada jums reikės reprogram to, kuris 99% laiko gali būti atliekamas tik pagal gamintoją ir pirkimo įrodymą reikės. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Kiek jiems žinoma šis modelis nenaudoja EEPROM, kad pabandyti ką Dave sakė pasitraukė baterijas. Gero. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įsitikinkite, kad žinote, kur visi varžtai go!