![]() |
|
| |||
| |||
| Čau I'm new to this forum bet es ievēroju, tu piedāvā, lai palīdzētu ODI atpakaļ augusts ar viņa Ergo Mercury klēpjdators. Nu, ticiet vai nē es tieši tādu pašu problēmu. I've tried Esc taustiņu ieteikumu, bet tas bija nesekmīgi. Esmu arī mēģinājusi visu uzskaitīto backdoor paroles, kas ir pieejamas internetā, bet atkal bez rezultātiem. Problēma ir tā, ka daudzi no sapīcis cilvēki, kas izveidota paroles pat nekad nav izmantots pats vispārējs paroli un tie tagad ir pārvietots uz vai atstāj uzņēmumu. Tātad, es domāju, ja jūs varētu norādīt mani pareizajā virzienā, kā man šķiet, ir pienācis strupceļā. Ķieģeļu, piedodiet laptop, attiecīgā tiek Ergo Mercury Model number 700A. Man izmisīgi vajag to boot no CD, lai mēģinātu remonts OS vai vismaz ļaut man iespēju iegūt mani dati no cietā diska. Būtu pateicīgs, ja Jūs varētu palīdzēt. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neatkarīgi no zinot paroli, kuru jūs būtu nepieciešams nojaukt klēpjdatoru un novērst jebkādus skatīties kā akumulatora.
Tomēr, ja klēpjdators izmanto EEPROM atcerēties paroles, tad jums būs nepieciešams reprogram tā, kas 99% laika var notikt tikai pēc izgatavotāja un pierādījums par pirkšanu vairs nebūs vajadzīgas. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ciktāl im zina šo modeli neizmanto EEPROM tik izmēģināt ko Deivs teica izbrauc baterijas. Goodluck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārliecinieties, ka jūs atceraties, kur visi skrūves iet!
![]() |
|
| Bookmarks |