![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Jestem nowy na tym forum, ale i ci wypowiedzenia oferowanych pomóc ODI sie z powrotem w jego Ergo Mercury laptopa. Cóż, uważam, że albo nie mam dokładnie ten sam problem. I've tried klawisz Esc sugestię, ale nie została uwieńczona sukcesem. I've także próbował wszystkich wymienionych backdoor haseł, które są dostępne w internecie, ale ponownie bezskutecznie. Problemem jest to, że wielu z ludzi, którzy techniczny ustawić hasła do nigdy nie używał tego samego hasła ogólne i mają teraz przeniósł się na lewo lub firmy. So, I'm wondering, gdyby mógł Pan mi w dobrym kierunku, jak wydaje się, dojdzie do ślepej uliczki. Ceglana, przepraszam laptop, zainteresowanych jest Ergo Mercury Numer modelu 700A. I rozpaczliwie potrzebne do uruchamiania z płyty CD w celu podjęcia próby i naprawy OS lub przynajmniej pozwolić mi szansę odzyskać moje dane z dysku twardego. Byłby wdzięczny, gdyby zechciał Pan pomóc. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oprócz znajomości hasła musisz rozmontować laptopa i usunąć wszelkie obserwować jak na baterii.
Jednak jeśli używa laptopa eeprom do zapamiętania hasła będziemy musieli przeprogramowania to, czego 99% czasu mogą być dokonywane tylko przez producenta oraz dowód zakupu będą potrzebne. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jeśli chodzi im świadomość tego modelu nie używa eeprom tak spróbować tego, co powiedział w Dave wyciągania baterii. Goodluck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upewnij się, że pamiętasz, gdzie wszystkie śruby go!
![]() |
|
| Zakładki |