![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Sunt nou în acest forum, dar am vazut ce a oferit pentru a ajuta la ODi înapoi în august cu Ergo lui Mercury laptop. Ei bine, crezi sau nu am exact aceeasi problema. Am incercat de Esc cheie sugestie, dar că nu a reuşit. Am încercat toate enumerate Backdoor parole care sunt disponibile pe web, din nou, dar fără rezultat. Problema este că multe dintre persoanele care au techy înfiinţat parolele până folosit niciodată acelaşi generic şi parola pe care le-au mutat acum de pe stânga sau de firmă. Deci, ma intrebam daca ai putea sa-mi punct în direcţia cea bună ca eu par a fi ajuns la un capăt. De caramida, îmi pare rău de laptop, în cauză este un Ergo Mercury Model numărul 700A. Am nevoie de ea cu disperare să boot-eze de pe un CD, în scopul de a încerca să repararea de sisteme de operare sau, cel puţin, permiteţi-mi şansa de a prelua datele de pe hard disc. Ar fi recunoscător dacă aţi putea ajuta. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În afară de cunoaşterea parola pe care le-ar trebui să demonteze de laptop şi de a elimina orice ceas ca bateria lui.
Cu toate acestea, dacă utilizează un laptop eeprom pentru a ne aminti de parole atunci va trebui să-l reprogram, pe care 99% din timp poate fi realizat numai de către producător, iar dovada de cumpărare va fi necesar. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| În măsura în care este conştient de acest model de chat nu utilizează eeprom deci încercaţi Dave ce a spus în scoatere de baterii. Goodluck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asiguraţi-vă că vă amintiţi unde toate şuruburile du-te!
![]() |
|
| Marcaje |