![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Já jsem na toto nové fórum, ale aj oznámenie vám ponúknutá pomáhajú ODI späť v auguste so svojím Ergo Ortuť notebooku. No, verte alebo nie mám presne rovnaký problém. Som sa pokúsil klávesa Esc návrhom, ale bola neúspešná. Já si tiež vyskúšali všetky uvedené backdoor hesiel, ktoré sú k dispozícii na webe, ale opäť bezvýsledne. Problém je, že veľa ľudí, ktorí techy nastaviť heslá sa nikdy použiť rovnaké všeobecné a heslo, ktoré prešli na ľavej alebo firmu. Takže som premýšľal, či by namiesto mňa správnym smerom, ako som zrejme prišiel do slepej uličky. Tehla, sorry notebook, je príslušný Ergo Merkúr Model 700A. Som zúfalo potrebujú pre zavedenie z CD s cieľom pokúsiť sa opraviť OS alebo aspoň dovoľte mi šancu získať svoje údaje z pevného disku. By byť vďační, ak by ste mohli pomoct. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Okrem znalosti hesla by ste museli rozobrať notebook a odstráni sa pozerať ako batérie.
| |||
| |||
| Pokiaľ ide o im vedomí tento model nepoužíva eeprom takže sa snažte čo Dave povedal vytiahnutí batérie. Goodluck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uistite sa, že si pamätáte, kde sú všetky skrutky ísť!
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| BIOS Flash Pevný disk Detekcia Reset | fsraja | Procesory, základné dosky & RAM | 0 | 26. mája 2009 13:23 |
| Reset hesla v BIOSu? | amyreaney | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 25. mája 2009 05:07 |
| XP hesla | rongrace | Operačné systémy Windows | 8 | 17. júla 2008 04:34 |
| Bios hesla | ODI | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 8. marca 2008 12:02 |
| Thread Tools | |
| |