![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам нови на овом форуму али сам вам се нуди приметити да помогне да се врати у Иди аугуст са својим Ерго Мерцуры лаптоп. Па, верујем у то или не имам исти проблем. Иве 'суђен Тастер ЕСЦ предлог, али да није успело. Иве 'исто тако покушао све наведене потајан лозинке које су доступне на Интернету, али опет то не искористити. Проблем је да многи људи који су раздражљиви постављање лозинке се не користе исти генеричке лозинку и сада су се преселили на леву или предузећа. Дакле, ја сам задивљен, ако би могао скретница мене ин право правац као што ми изгледа да је доћи до краја мртвих. Тхе опеке, жао лаптоп, забринут је Мерцуры Модел Ерго број 700А. ЈА здвојно потреба за чизма из ЦД-а, како би се и пробати поправку ОС или барем дозволите ми прилику за преузимање података из мој хард диск. Био би захвалан ако би могао помоћи. ЊМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Осим знајући лозинку које би требао разградње лаптоп и уклоните све гледају као на батерије.
| |||
| |||
| Што се тиче им познато овај модел не користи еепром па покушајте што Даве рекао у чупање батерије. Гоодлуцк. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постарајте се да запамтите где сви вијака иди!