![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Bu forumun yeni ama i ODI geri onun Ergo Mercury dizüstü ile Ağustos yardım teklif eder. Peki, ya da aynı sorun var öyle değil inanıyoruz. Ben Esc tuşuna öneri denedim ama başarısız oldu. Ben de, ama yine boşuna için web'de mevcut tüm listelenen arka şifreleri denedim. Sorun bu kim kadar aynı genel şifre kullanmıyordum şifreler kurmak ve bundan taşınır veya firma sola asabi insan çok. Ben ölü bir sona ermesi gibi görünüyorlar Eğer doğru yönde yaz noktası olabilir Ben merak ediyorum. Bu tuğla, üzgünüm dizüstü endişeli bir Ergo Mercury Model numarası 700A olduğunu. Için ve denemek için ben umutsuz boot from a CD buna ihtiyacı onarım OS ya da en azından bana şans hardiske gelen veri almak sağlar. Eğer size yardımcı olabilecek minnettar olurdu. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, dizüstü bilgisayarınızın ve buna benzer herhangi bir saat kaldırmak gerekir şifreyi bilen pilin.
Ancak, dizüstü bilgisayar, o zaman bu, bir zaman% 99, sadece üretici ve satın alma ispatı için gerekli olacak yapılabilir reprogram gerekir şifreler hatırlamak için bir EEPROM kullanır. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bildiğim kadarıyla Sohbet farkında bu model EEPROM Bunu kullanmak değildir Dave pilleri dışarı çekerek ne söyledi deneyin. Goodluck. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olun size bütün vidalar git hatırlıyorum emin!
![]() |
|
| Bookmarks |