![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я новачок у цьому форумі, але я помічаю, ви запропонували, щоб допомогти ODI назад у серпні зі своїм ноутбуком Ergo "Меркурій". Ну, вірите чи ні я точно такою ж проблемою. Я намагався Esc ключові пропозиції, але, що не вдалося. Я також спробував всі перераховані бекдор паролі, які є в Мережі, але знову безрезультатно. Проблема полягає в тому, що багато хто з обідчівий люди, які створені до паролі ніколи не використовували ті ж загальні паролі, і вони вже переїхали або покинули фірму. Так ось, я цікавив якщо ви могли б вказати мене в правильному напрямку, як мені здається, зайшло в глухий кут. Цегла, жаль ноутбука, зацікавлених Ergo Mercury Модель № 700A. Я відчайдушно потребуємо його для завантаження з компакт-диска, з тим щоб спробувати Ремонт ОС або, по крайней мере, дозволить мені шанс отримати свої дані з жорсткого диска. Був би вдячний, якщо Ви могли б допомогти. NjM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім знання пароля вам доведеться демонтувати ноутбук і видалити все дивитися, як батареї.
Однак, якщо ноутбук використовує EEPROM пам'ятати паролі, то вам необхідно буде перепрограмувати його, що 99% часу може бути зроблено тільки заводом-виробником і документи, що підтверджують купівлю буде необхідно. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Наскільки їм відомо про цю модель не використовуються EEPROM тому постарайтеся Дейв сказав, що виведення батареї. Гудлака. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переконайтеся, що ви пам'ятаєте, де всі гвинти Go!