menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Bios hesla

Reply

Thread Nástroje
Old 29. srpna 2007, 02:41
ODi
Nový člen skupiny

Default Bios hesla

Nazdar,

Mám problém, který dělá mé hlavě palců jsem tech i když ne pro počítače. No já mám to není tak, state-of-the-art ERGO RTUTI 2 laptop. Operační systém má vážně obviňoval. Mám disk na jakési to ale nemůže dostat do boot z disku. Jsem se pokusil jít do BIOS SETUP menu, ale je to chráněný heslem. Existuje způsob, jak kolem tohoto problému?

Nemějte obavy, že to není vrubovaný, organizace má stovky notebooky, všech značek a velikostí, specifikace a předchozí technici nebyly použity všechny rodové heslo tak, jak byly myslí taky, a je to levé mi v místě frustrace.

Jakákoli pomoc v této záležitosti budou velmi ocenila.
Muchos Grazious,

OD
Old 29. srpna 2007, 04:04
Administrátor Skupina

Default Bios hesla

Většina notebooků nemají CMOS baterie, pro ně obvykle muset kontaktovat výrobce pro postup na reset BIOSu.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29. srpna 2007, 05:18
Člen Skupina

Default Bios hesla

zkuste to po stisku esc spíše než F2 pro vstup do BIOSu. Byl zároveň od roku jsem měl tu čest se zabývají Ergo, ale mělo by to trik. Budete se představil zvolte boot menu přístroje.
Old 30. srpna 2007, 17:53
Člen Skupina

Default Bios hesla

Pokud to není to trik, po přesné číslo modelu pro nás a budu na tom pracovat. Existují klávesové zkratky na obchvatu heslo.
Old 8.března 2008, 12:02
NjM
Nový člen skupiny

Default Bios hesla

Nazdar

Já jsem na toto nové fórum, ale i upozornění vám nabídnuta pomáhají ODi zpět v srpnu se svým Ergo Rtuť notebooku. No, věřte nebo ne mám přesně stejný problém.
Jsem se pokusil klávesa Esc návrhem, ale byla neúspěšná. Já si také vyzkoušeli všechny uvedené backdoor hesel, která jsou k dispozici na webu, ale opět bezvýsledně.

Problém je, že tak mnoho z techy set lidí, kteří tyto nahoru nikdy nepoužíval stejné generické heslo a nyní přesunuta na levé nebo firmy. Tak jsem přemýšlel, kdybyste místo mě tím správným směrem, jak se zdá, že jsem přišel do slepé uličky. V cihla, sorry laptop, znepokojen je Ergo Merkur 700A. I zoufale potřebujete bootovat z CD, aby se pokusí opravit nebo zašít OS s cílem získat všechna moje data z pevného disku.

By být vděční, pokud byste mohli pomoct.

NjM
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
BIOS Flash Pevný disk Detekce Reset fsraja Procesory, základní desky & RAM 0 26. května 2009 13:23
Reset hesla v BIOSu? amyreaney Procesory, základní desky & RAM 2 25. května 2009 05:07
XP hesla rongrace Operační systémy Windows 8 17. července 2008 04:34
BIOS hesla NjM Notebooky, Mobily a PDA 3 10. března 2008 09:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.