![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω ένα πρόβλημα που κάνει το κεφάλι μου in. Είμαι τεχνολογίας αν και δεν είναι για υπολογιστές. Λοιπόν έχω αυτό δεν έχει τόσο state-of-the-art ERGO ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ 2 laptop. Το λειτουργικό σύστημα έχει επικριθεί σοβαρά. Έχω το δίσκο για να διευθετήσουν το θέμα, αλλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν για εκκίνηση από το δίσκο. Έχω προσπαθήσει να ακολουθούν το Bios SETUP μενού αλλά είναι προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Υπάρχει κάποιο τρόπο αυτό το πρόβλημα; Μην ανησυχείτε δεν είναι nicked, η οργάνωση έχει εκατοντάδες φορητοί υπολογιστές, όλα τα σήματα και τα μεγέθη, specs, και η προηγούμενη Techs δεν εφαρμόζονται όλες οι γενικές κωδικό πρόσβασης, δεδομένου ότι είχαν ως πολύ, και είναι αριστερά μου σε ένα σημείο του απογοήτευση. Οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με το θέμα αυτό θα είναι πολύ ευπρόσδεκτη. Πολλοί Grazious, OD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές δεν διαθέτουν CMOS μπαταρίας, γι 'αυτούς πρέπει κανονικά να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή για τη διαδικασία για να επαναφέρετε το BIOS.
| |||
| |||
| δοκιμάστε πιέζοντας ESC μετά f2 αντί να εισέλθουν στο BIOS. Καιρός από τότε που είχα τη χαρά της που ασχολούνται με την Ergo, αλλά πρέπει να κάνει το κόλπο. Θα σας παρουσιαστεί μια επιλογή εκκίνησης του μενού της συσκευής. |
|
| |||
| |||
| Αν αυτό δεν κάνει το κόλπο, μετά τον ακριβή αριθμό μοντέλου για εμάς και θα το εξετάσουμε. Υπάρχουν συντομεύσεις πληκτρολογίου για να παρακάμψουν τον κωδικό πρόσβασης. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ αλλά διαπιστώνω σας προσφέρεται για να βοηθήσει να ODI με τον Αύγουστο του Ergo υδράργυρος φορητό υπολογιστή. Λοιπόν, πιστεύω ότι ή δεν έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει το πλήκτρο Esc πρόταση, αλλά ότι ήταν ανεπιτυχής. Έχω επίσης δοκιμάσει όλες τις απαριθμούνται κερκόπορτα κωδικούς πρόσβασης που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αλλά και πάλι δεν μπορεί να. Το πρόβλημα είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι που το θυμώδης αυτά μέχρι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ το ίδιο password γενικής και τώρα προχωρούμε σε αριστερή ή η επιχείρηση. Λοιπόν, είμαι αναρωτιούνται αν θα μπορούσατε να μου σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως φαίνεται να έχουν καταλήξει σε αδιέξοδο. Το τούβλο, συγνώμη φορητό, αποτελεί Ergo Υδράργυρος 700A. I απεγνωσμένα χρειάζονται για την εκκίνηση από CD, προκειμένου να προσπαθήσουμε και επισκευή ή μπάλωμα μέχρι το λειτουργικό σύστημα για να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα μου από το σκληρό δίσκο. Θα ήμουν ευγνώμων εάν θα μπορούσε να βοηθήσει. NjM |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Flash BIOS Hard Drive Ανίχνευση Επαναφορά | fsraja | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 26η Μαΐου 2009 13:23 |
| Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης στο BIOS? | amyreaney | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 25η Μαΐου 2009 05:07 |
| XP Password Reset | rongrace | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 17 Ιουλ 2008 04:34 |
| BIOS Password Reset | NjM | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 10 Μαρ 2008 09:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |