![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Imam problem koji radi moje glave u. Ja sam tech premda ne i za računala. Pa sam dobila ovaj nije tako drzavno-of-the-art ergo MERCURY 2 laptopa. Operacijski sustav je ozbiljno faulted. Imam disk za poredak, ali ga ne mogu dobiti Internet to čizma from disk. Ive 'pokušao ide u BIOS Setup izborniku, ali je zaštićena lozinkom. Postoji li neki način taj problem okrugla? Ne brinite se ne nicked, organizacija ima na stotine laptop, sve čini i veličina, naočale, a prethodnu techs nisu primijenjeni na sve generičke lozinku kako su značili previše, pa se ostavi me na licu mjesta frustracije. Bilo koji pomoć pri tome će biti neizmjerno poštovati. Muchos Grazious, OD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Većina laptop nemate CMOS baterija, to vam je normalno da se obratite proizvođaču za postupak za reset BIOS.
| |||
| |||
| pokušati pritiskom na ESC POSTAVI radije nego da unesete F2 BIOS. Dok je bio sam jer imao zadovoljstvo koje se bave ergo's no to bi trebalo učiniti trik. Od Vas će biti prezentirani uz odabir boot uređaja izbornika. |
|
| |||
| |||
| Ako to ne učinite trik, postavljati točan broj modela za nas, a ja ću gledati u nju. Postoje tipkovni prečaci to zaobići lozinku. |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam novi na ovom forumu ali sam vam ponuđena primijetiti da pomogne da se vrati u ODi kolovoz sa svojim Ergo Mercury laptop. Pa, vjerujem u to ili ne imam isti problem. Ive 'pokušao Tipka Esc prijedlog, ali da nije uspjelo. Ive 'isto tako pokušao sve navedene potajan lozinke koje su dostupne na webu, ali opet to ne iskoristiti. Problem je u tome tako da su mnoge od razdražljiv tih ljudi koji se nikada nisu postavili koriste isti generički lozinku i sada su se preselili na lijevu ili tvrtke. Dakle, ja sam zadivljen, ako bi mogao pointcast mene in pravo pravac kao što mi izgleda da je doći do kraja mrtvih. The opeke, žao laptop, zabrinuta je Ergo Mercury 700A. JA zdvojno potreba to čizma iz CD-a, kako bi se pokušati popraviti ili poravnati OS kako bi preuzeli sve moje podatke s tvrdog diska. Bio bi zahvalan ako bi mogao pomoći. NjM |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BIOS Flash Hard Drive Detection Reset | fsraja | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 26. svibanj 2009 13:23 |
| Reset password u BIOS? | amyreaney | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 25. svibanj 2009 05:07 |
| XP Password Reset | rongrace | Windows Operating Systems | 8 | 17. srpnja 2008 04:34 |
| Password Reset BIOS | NjM | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 10. ožujak 2008 09:33 |
| Thread Tools | |
| |