manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Bios password reset

Reply

Thread Tools
Old 29 kol 2007, 02:41
ODi
Novi član grupe

Default Bios password reset

Bok,

Imam problem koji radi moje glave u. Ja sam tech premda ne i za računala. Pa sam dobila ovaj nije tako drzavno-of-the-art ergo MERCURY 2 laptopa. Operacijski sustav je ozbiljno faulted. Imam disk za poredak, ali ga ne mogu dobiti Internet to čizma from disk. Ive 'pokušao ide u BIOS Setup izborniku, ali je zaštićena lozinkom. Postoji li neki način taj problem okrugla?

Ne brinite se ne nicked, organizacija ima na stotine laptop, sve čini i veličina, naočale, a prethodnu techs nisu primijenjeni na sve generičke lozinku kako su značili previše, pa se ostavi me na licu mjesta frustracije.

Bilo koji pomoć pri tome će biti neizmjerno poštovati.
Muchos Grazious,

OD
Old 29 kol 2007, 04:04
Administrator Group

Većina laptop nemate CMOS baterija, to vam je normalno da se obratite proizvođaču za postupak za reset BIOS.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 kol 2007, 05:18
Member Group

pokušati pritiskom na ESC POSTAVI radije nego da unesete F2 BIOS. Dok je bio sam jer imao zadovoljstvo koje se bave ergo's no to bi trebalo učiniti trik. Od Vas će biti prezentirani uz odabir boot uređaja izbornika.
Old 30 kol 2007, 17:53
Member Group

Ako to ne učinite trik, postavljati točan broj modela za nas, a ja ću gledati u nju. Postoje tipkovni prečaci to zaobići lozinku.
Old 8. ožujka 2008, 12:02
NjM
Novi član grupe

Bok

Ja sam novi na ovom forumu ali sam vam ponuđena primijetiti da pomogne da se vrati u ODi kolovoz sa svojim Ergo Mercury laptop. Pa, vjerujem u to ili ne imam isti problem.
Ive 'pokušao Tipka Esc prijedlog, ali da nije uspjelo. Ive 'isto tako pokušao sve navedene potajan lozinke koje su dostupne na webu, ali opet to ne iskoristiti.

Problem je u tome tako da su mnoge od razdražljiv tih ljudi koji se nikada nisu postavili koriste isti generički lozinku i sada su se preselili na lijevu ili tvrtke. Dakle, ja sam zadivljen, ako bi mogao pointcast mene in pravo pravac kao što mi izgleda da je doći do kraja mrtvih. The opeke, žao laptop, zabrinuta je Ergo Mercury 700A. JA zdvojno potreba to čizma iz CD-a, kako bi se pokušati popraviti ili poravnati OS kako bi preuzeli sve moje podatke s tvrdog diska.

Bio bi zahvalan ako bi mogao pomoći.

NjM
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
BIOS Flash Hard Drive Detection Reset fsraja CPU, Matične ploče i RAM 0 26. svibanj 2009 13:23
Reset password u BIOS? amyreaney CPU, Matične ploče i RAM 2 25. svibanj 2009 05:07
XP Password Reset rongrace Windows Operating Systems 8 17. srpnja 2008 04:34
Password Reset BIOS NjM Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 10. ožujak 2008 09:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.