![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Van egy probléma, hogy ezt a fejem be vagyok tech, de nem a gépen. Jól van ez így nem state-of-the-art ERGO MERCURY 2 laptop. Az operációs rendszer súlyosan faulted. Nekem van a lemezen, hogy egyfajta ki, de nem értem, hogy a boot lemezt. Megpróbáltam bemegyek a BIOS menü de a jelszóval védett. Van-e fordítva ez a probléma? Ne aggódjon, ez nem bemetszett, a szervezet több száz laptop, mindent és méretekben, szemüveg, és a korábbi Techs még nem alkalmazta az összes általános jelszó, mivel azok nem is értenek, és a bal oldali nekem egy kis csalódottság. Minden segít ebben a kérdésben lesz mérhetetlenül appreciated. Muchos Grazious, OD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A legtöbb laptop nincs CMOS akkumulátor, ezek általában már a kapcsolatot a gyártó az eljárás visszaállítja a BIOS.
| |||
| |||
| try ESC gomb megnyomásával a POST, nem pedig f2, hogy a BIOS-ban. Még egy darabig, mert én örömmel foglalkozó ergo, de meg kell csinálni a trükköt. Itt kell bemutatni a készüléket válasszuk a boot menüben. |
|
| |||
| |||
| Ha ezt nem teszi a trükk, postán a pontos szám a számunkra, és én fogom keresni rá. Vannak billentyűparancsainak hogy megkerülje a jelszót. |
|
| |||
| |||
| Szia Én ezt az új fórumot, de Ön felajánlotta, hogy segít ODI vissza augusztus aki Ergo Mercury laptop. Hát, akár hiszed, akár nem én pontosan ugyanazt a problémát. Megpróbáltam az Esc gombot a javaslatot, de sikertelen volt. Én is próbáltam az összes felsorolt Backdoor jelszavakat, amely hozzáférhető az interneten, de ismét nem járt eredménnyel. A probléma az, hogy olyan sok az ingerlékeny emberek, akik meg soha nem használják fel ezeket az azonos általános jelszót és most átkerült a bal vagy a cég. Szóval, én gondoltam, ha nekem pont a helyes irányba, mint ahogy úgy tűnik, hogy már egy zsákutca. A tégla, sajnálom laptop érintett Ergo a Mercury 700A. Én nagy szükség van rá, hogy boot CD-ről annak érdekében, hogy megpróbálja a javítás vagy a javítás az operációs rendszer, hogy minden adatot letölteni a merevlemezre. Hálás lenne, ha tudna segíteni. NjM |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BIOS Flash Hard Drive Kimutatási Reset | fsraja | Processzorok, alaplapok és RAM | 0 | 26. május 2009 13:23 |
| Jelszó BIOS? | amyreaney | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 25. május 2009 05:07 |
| XP Password Reset | rongrace | A Windows operációs rendszerek | 8 | 17. július 2008 04:34 |
| BIOS Password Reset | NjM | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 10. március 2008 09:33 |
| Téma eszközök | |
| |