פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

איפוס סיסמת ה-BIOS

Reply

שרשרת כלים
Old 29 אוגוסט 2007, 02:41
ODi
קבוצת חברות חדשות

הי,

אני כבר יש בעיה, כי הוא עושה לי את הראש למערכת אני טכני אך לא עבור מחשבים. ובכן, אני כבר לא כל כך יש מצב של ה-Art ERGO מרקורי 2 הנייד. מערכת ההפעלה כוללת faulted ברצינות. יש לי את הדיסק כדי למיין את זה אבל לא יכול לקבל את זה כדי לאתחל מהדיסק. ניסיתי להיכנס ל-BIOS Setup בתפריט אבל המוגנים על ידי סיסמה. האם ישנה דרך סבב את הבעיה?

אל תדאג, זה לא nicked, הארגון יש מאות מחשבים ניידים, עושה את כל והגדלים, מפרט, ו קודם כל techs לא החלת את הסיסמה הגנרית כפי שהם התכוונו גם, וזה השאיר לי מקום של תסכול.

עזרה עם כל העניין הזה יהיה במדה נכרת ךיתורעה.
Muchos Grazious,

Od
Old 29 אוגוסט 2007, 04:04
מנהל קבוצת

רוב המחשבים הניידים אין לך CMOS סוללה, therefor אתה בדרך כלל צריך לפנות ליצרן כדי לאפס את תהליך ה-BIOS.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 אוגוסט 2007, 05:18
חבר קבוצת

נסה לחיצה על ESC POST ולא F2 כדי להזין את ה-BIOS. עבר זמן מאז היה לי את העונג של ergo של התמודדות עם אבל היא צריכה לעשות את העבודה. תוכל להיות מובא עם בחירת התקן האתחול בתפריט.
Old 30 אוגוסט 2007, 17:53
חבר קבוצת

אם זה לא עושה את העבודה, לפרסם את מספר הדגם המדויק לנו ואנו מצפים אליו. יש מקשי קיצור כדי לעקוף את הסיסמה.
Old 8 מרס 2008, 12:02
NjM
קבוצת חברות חדשות

הי

אני חדש בפורום אבל אני שם לב שאתה הציע לסייע ODi חזרה אוגוסט עם Ergo מרקורי הנייד שלו. ובכן, תאמין או לא יש לי בדיוק את אותה בעיה.
ניסיתי את ההצעה esc מפתח אבל זה לא הצליח. גם אני כבר ניסיתי את כל הסיסמאות רשומים אחורית הזמינות באינטרנט, אך שוב ללא הועיל.

הבעיה היא שיש כל כך הרבה אנשים techy של מי בחר את אלה אף פעם לא השתמשנו באותה סיסמה ו תירנגה כעת הלאה או עזבו את המשרד. אז, אני תוהה אם אתה יכול להצביע לי בכיוון הנכון כמו שאני נראה צריך לבוא מבוי סתום. את לבנה, מצטער הנייד, הוא מודאג Ergo מרקורי 700A. אני זקוק לו נואשות כדי אתחול מתקליטור כדי לנסות לתקן או לתקן את מערכת ההפעלה, על מנת לשלוף את כל הנתונים מהדיסק הקשיח.

יהיה אסיר תודה אם תוכל לעזור.

NjM
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.