![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu problema, kuri daro in my head I'm Tech nors ne kompiuterių. Well I've got tai ne taip state-of-the-art "ERGO MERCURY 2 laptop. Operacinė sistema turi labai Sugadinta. Turiu diskas rūšiuoti jį, bet negali gauti jį paleisti iš disko. I've tried going prie BIOS setup menu bet jis apsaugotas slaptažodžiu. Ar keliu šią problemą? Nesijaudinkite, tai ne nicked, organizacija turi šimtus nešiojamuosius kompiuterius, visų markių ir dydžių specifikacija, ir ankstesniais techs ne visi taikomas bendras slaptažodį, nes buvo skirta per daug, ir tai paliko man nusivylimas vietoje. Bet šį klausimą padės bus žymiai appreciated. Muchos Grazious, OT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dauguma nešiojamųjų kompiuterių neturite CMOS baterija, therefor Jums paprastai turi kreiptis į procedūrą, gamintojas atstatyti BIOS.
| |||
| |||
| pabandykite paspausti esc dėl post, o ne F2 patekti į BIOS. Buvo kartu, nes aš dirbant su malonumu ERGO, bet ji turėtų daryti apgauti. Jums bus pateiktas kartu su pasirinkti boot prietaisą meniu. |
|
| |||
| |||
| Jei tai nepadeda, tai apgauti, po tikslaus modelio numeris mums ir mes išsiaiškinsime. Yra klaviatūrą apeiti slaptažodį. |
|
| |||
| |||
| Labas Aš naujokas šiame forume, bet aš pastebiu, jums siūloma siekiant padėti ODI atgal rugpjūtis jo Ergo Merkurijus nešiojamas. Na, manau, tai ar ne aš turiu tokią pačią problemą. I've tried Esc pasiūlymą, bet tai buvo nesėkmingas. Aš taip pat išbandyti visas išvardytas backdoor slaptažodžius, kuriuos galima rasti internete, bet vėl nesėkmingai. Problema ta, kad tiek daug žmonių, įžeidus, kurios nustato ne niekada naudoti tą patį bendrąjį slaptažodį ir perėjo į kairiojo arba įmonė. Tad Man įdomu, jei galėtumėte punktas mane tinkama linkme, kaip man atrodo, kad atėjo į aklavietę. Mūrinis, atsiprašau nešiojamas, yra susiję Ergo Merkurijus 700A. Aš desperatiškai reikia krautis iš CD, kad būtų galima bandyti ir remontuoti ar užlopyti OS siekiant priimti visus mano duomenis iš kietojo disko. Būtų dėkingas, jei galėtumėte padėti. NjM |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Flash BIOS Hard Drive nustatymas iš naujo | fsraja | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Gegužė 26, 2009 13:23 |
| Atstatyti slaptažodį BIOS? | amyreaney | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Gegužė 25, 2009 05:07 |
| XP slaptažodžio | rongrace | Windows "operacinės sistemos | 8 | 17 liepa 2008 04:34 |
| BIOS slaptažodžio | NjM | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Kovas 10, 2008 09:33 |
| Temos įrankiai | |
| |