![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Man ir problēma, kas dara manu galvu iekšā es esmu gan tech nevis datori. Nu man tas nav tik state-of-the-art ERGO MERCURY 2 klēpjdators. Operētājsistēma ir nopietni faulted. Man ir disks, lai sakārtotu to ārā, bet nevar iegūt to boot no diska. I've tried veidotas Bios SETUP izvēlni, taču tas ir aizsargāts ar paroli. Vai otrādi šo problēmu? Neuztraucieties, tas nav nicked, organizācija ir simtiem klēpjdatoriem, visu padara un izmēriem, specs, un iepriekšējās techs nav visiem piemērots vispārējs paroli, jo tie bija paredzēti pārāk, un tas atstāj mani vietas vilšanās. Jebkuru ar šo jautājumu palīdzību būs ievērojami appreciated. Muchos Grazious, OD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lielākā daļa laptops nav CMOS bateriju, tas ir jūs parasti sazināties ražotājs procedūru reset BIOS.
| |||
| |||
| izmēģināt nospiežot ESC, nevis f2 POST ieiet BIOS. Bijis, bet kopš man bija prieks, kas nodarbojas ar ergo ir, bet tas ir jādara triks. Jums tiks pasniegts izvēlieties sāknēšanas ierīces izvēlnē. |
|
| |||
| |||
| Ja tas nav jādara triks, pēc precīza modeļa numuru par mums un es izskatīt to. Ir tastatūras īsceļus, lai apiet paroli. |
|
| |||
| |||
| Čau I'm new to this forum bet es ievēroju, tu piedāvā, lai palīdzētu ODI atpakaļ augusts ar viņa Ergo Mercury klēpjdators. Nu, ticiet vai nē es tieši tādu pašu problēmu. I've tried Esc taustiņu ieteikumu, bet tas bija nesekmīgi. Esmu arī mēģinājusi visu uzskaitīto backdoor paroles, kas ir pieejamas internetā, bet atkal bez rezultātiem. Problēma ir tā, ka tik daudzi sapīcis cilvēki, kas tās nosaka līdz nekad neizmanto pašas sugas paroli un tagad ir pārvietoti uz vai atstāj uzņēmumu. Tātad, es domāju, ja jūs varētu norādīt mani pareizajā virzienā, kā man šķiet, ir pienācis strupceļā. Ķieģeļu, piedodiet laptop, attiecīgā tiek Ergo Mercury 700A. Man izmisīgi vajag to boot no CD, lai izmēģinātu un remontu vai aizlāpīt OS, lai ielādētu visas manas datus no cietā diska. Būtu pateicīgs, ja Jūs varētu palīdzēt. NjM |