![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am o problema cu care se face capul meu inch Sunt un tech, deşi nu pentru computere. Ei bine eu am aceasta nu atât de state-of-the-art Ergo Mercury 2 laptop. Sistemul de operare a faulted serios. Am disc la fel, dar acesta nu poate sa-l aduc să booteze de pe disc. Am încercat să intru în BIOS SETUP meniu dar este protejată prin parolă. Există o cale de rotund această problemă? Nu vă faceţi griji că nu hârbuit, organizarea a sute de laptop-uri, şi face toate mărimile, specs, techs anterioare şi nu s-au aplicat toate generic parola în care acestea s-au însemnat de asemenea, şi este lăsat de mine într-un spot de frustrare. Orice ajutor în legătură cu această problemă va fi foarte apreciat. Muchos Grazious, OD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cele mai multe laptop-uri nu au o CMOS bateria, în mod normal, acestea trebuie să vă contactaţi producătorul pentru procedura de resetare a BIOS-ului.
| |||
| |||
| încercaţi apăsând ESC pe post, mai degrabă decât F2 pentru a intra în BIOS. Fost un timp de când am avut plăcerea de a face cu ergo, dar acesta ar trebui să facem la truc. Va fi prezentat cu un dispozitiv de boot selectaţi meniul. |
|
| |||
| |||
| În cazul în care nu se face la şmecherie, posta exact numărul de model pentru noi, şi voi uita la ea. Există comenzi rapide de la tastatură pentru a trece de parola. |
|
| |||
| |||
| Salut Sunt nou în acest forum, dar am vazut ce a oferit pentru a ajuta la ODi înapoi în august cu Ergo lui Mercury laptop. Ei bine, crezi sau nu am exact aceeasi problema. Am incercat de Esc cheie sugestie, dar că nu a reuşit. Am încercat toate enumerate Backdoor parole care sunt disponibile pe web, din nou, dar fără rezultat. Problema este că atât de multe de la techy persoanele care au stabilit aceste până folosit niciodată acelaşi generic parola şi-au mutat acum de pe stânga sau de firmă. Deci, ma intrebam daca ai putea sa-mi punct în direcţia cea bună ca eu par a fi ajuns la un capăt. De caramida, îmi pare rău de laptop, în cauză este un Ergo Mercury 700A. Am nevoie de ea cu disperare să boot-eze de pe un CD, în scopul de a încerca şi repararea sau de patch-uri de până la sisteme de operare, pentru a prelua toate datele de pe hard-disk. Ar fi recunoscător dacă aţi putea ajuta. NjM |
![]() |
|
| Marcaje |