menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Bios hesla

Reply

Thread Tools
Old 29. augusta 2007, 02:41
ODI
Nový člen skupiny

Default Bios hesla

Nazdar,

Mám problém, ktorý robí mojej hlave palcov jsem tech aj keď nie pre počítače. No já mám to nie je tak, state-of-the-art ERGO ORTUTI 2 laptop. Operačný systém má vážne obviňoval. Mám disk na akési to ale nemôže dostať do boot z disku. Som sa pokúsil ísť do BIOS SETUP menu, ale je to chránený heslom. Existuje spôsob, ako okolo tohto problému?

Nemajte obavy, že to nie je vrúbkovanie, organizácia má stovky notebooky, všetkých značiek a veľkostí, špecifikácie a predchádzajúci technici neboli použité všetky rodové heslo tak, ako boli myslí taky, a je to ľavej mi v mieste frustrácie.

Akákoľvek pomoc v tejto veci budú veľmi ocenila.
Muchos Grazious,

OD
Old 29. augusta 2007, 04:04
Administrátor Skupina

Default Bios hesla

Väčšina notebookov nemajú CMOS batérie, pre ne obvykle musieť kontaktovať výrobcu pre postup na reset BIOSu.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29. augusta 2007, 05:18
Člen Skupina

Default Bios hesla

skúste to po stlačení esc skôr ako F2 pre vstup do BIOSu. Bol zároveň od roku som mal tú česť sa zaoberajú Ergo, ale malo by to trik. Budete sa predstavil vyberte boot menu prístroja.
Old 30. augusta 2007, 17:53
Člen Skupina

Default Bios hesla

Ak to nie je to trik, po presné číslo modelu pre nás a budem na tom pracovať. Existujú klávesové skratky na obchvatu heslo.
Old 8.března 2008, 12:02
NjM
Nový člen skupiny

Default Bios hesla

Nazdar

Já jsem na toto nové fórum, ale aj oznámenie vám ponúknutá pomáhajú ODI späť v auguste so svojím Ergo Ortuť notebooku. No, verte alebo nie mám presne rovnaký problém.
Som sa pokúsil klávesa Esc návrhom, ale bola neúspešná. Já si tiež vyskúšali všetky uvedené backdoor hesiel, ktoré sú k dispozícii na webe, ale opäť bezvýsledne.

Problém je, že tak veľa z techy set ľudí, ktorí tieto hore nikdy nepoužíval rovnaké generické heslo a teraz musí presunúť na ľavej alebo firmy. Tak jsem přemýšlel, keby ste namiesto mňa tým správnym smerom, ako sa zdá, že som prišiel do slepej uličky. V tehla, sorry laptop, znepokojený je Ergo Merkúr 700a. I zúfalo potrebujete bootovat z CD, aby sa pokúsi opraviť alebo zasiať OS s cieľom získať všetky moje dáta z pevného disku.

By byť vďační, ak by ste mohli pomoct.

NjM
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.