![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам проблем који ради моје главе у. Ја сам тецх мада не и за рачунаре. Па сам добила овај није тако државно-оф-тхе-арт Ерго Мерцуры 2 лаптоп. Оперативни систем је озбиљно фаултед. Имам диск за поредак, али га не могу добити то за чизма из један диск. Иве 'суђен иде у БИОС Сетуп менију, али је заштићена лозинком. Постоји ли неки начин тај проблем округла? Не брините се не ницкед, организација има на стотине лаптоп, све чини и величина, наочаре, а претходну тецхс нису примијењени на све генеричке лозинку како су значили превише, па се остави ме на лицу места фрустрације. Било који помоћ при томе ће бити неизмјерно поштовати. Муцхос Гразиоус, ОД |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Већина лаптоп немате ЦМОС батерија, то вам је нормално да се обратите произвођачу за поступак за ресет БИОС.
| |||
| |||
| покушати притиском на ЕСЦ ПОСТАВИ радије него да унесете Ф2 БИОС. Док је био сам јер имао задовољство које се баве Ерго'с но то би требало учинити трик. Од Вас ће бити презентовани уз избор боот уређаја менија. |
|
| |||
| |||
| Ако то не урадите трик, да поставља тачан број модела за нас, а ја ћу гледати у њу. Постоје Тастерске пре? Ице за заобићи лозинку. |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам нови на овом форуму али сам вам се нуди приметити да помогне да се врати у Иди аугуст са својим Ерго Мерцуры лаптоп. Па, верујем у то или не имам исти проблем. Иве 'суђен Тастер ЕСЦ предлог, али да није успело. Иве 'исто тако покушао све наведене потајан лозинке које су доступне на Интернету, али опет то не искористити. Проблем је у томе тако да су многе од раздражљиви тих људи који се никада нису поставили користе исти генеричке лозинку и сада су се преселили на леву или предузећа. Дакле, ја сам задивљен, ако би могао скретница мене ин право правац као што ми изгледа да је доћи до краја мртвих. Тхе опеке, жао лаптоп, забринута је Ерго Мерцуры 700А. ЈА здвојно потреба за чизма из ЦД-а, како би се покушати поправити или поравнати ОС како би преузели све моје податке са врстог диска. Био би захвалан ако би могао помоћи. ЊМ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| БИОС Фласх Хард Дриве Детецтион Ресет | фсраја | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 26 мај 2009 13:23 |
| Ресет пассуорд у БИОС? | амыреанеы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 25 мај 2009 05:07 |
| КСП Пассуорд Ресет | ронграце | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 17. јула 2008 04:34 |
| Пассуорд Ресет БИОС | ЊМ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 10 март 2008 09:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |