az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

BIOS parola sıfırlama

Reply

Konu Araçları
Old 29 Ağustos 2007, 02:41
ODI
Yeni Üye Grubu

Default BIOS parola sıfırlama

Merhaba,

Ben kendi başına yapıyor inç Ben bilgisayarlar için de bir teknoloji var bir sorun var. Peki Ben bu var-the-art Ergo MERCURY 2 dizüstü state-of. İşletim sistemi ciddi faulted vardır. Ben ancak sıralamak için boot disk da can't get disk var. I BIOS SETUP menü olacak ama denedim bu şifre korumalı's. Bu sorun bir şekilde turu var mı?

Olarak da ifade edilmiştir, özellikleri ve önceki tüm techs ve genel şifre uygulanmaz ise nicked değil Endişelenmeyin, organizasyon dizüstü bilgisayarlar yüzlerce, tüm yapan ve boyutları var hüsran bir yerde bana kaldı.

Bu konuda herhangi bir yardım büyük takdir edilecektir.
Muchos Grazious,

OD
Old 29 Ağustos 2007, 04:04
Yönetici Grubu

Çoğu dizüstü bilgisayar, onun için normalde BIOS sıfırlamak için prosedür için üreticisine başvurun gereken CMOS batarya yok.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 Ağustos 2007, 05:18
Üye Grubu

ESC POST yerine f2 üzerindeki BIOS girmek için tuşuna deneyin. Bu işleri ile uğraşan bir zevk olduğunu bir süre Been dolayısıyla fakat işi gerekir. Bir seçin boot menü ile olacak.
Old 30 Ağustos 2007, 17:53
Üye Grubu

Bu, bizim için tam model numarasını sonrası işi değildir ve ben bakmak olacaktır. Bu şifre atlamak için klavye kısayolları vardır.
Old Mart 2008, 12:02 8
NjM
Yeni Üye Grubu

Merhaba

Bu forumun yeni ama i ODI geri onun Ergo Mercury dizüstü ile Ağustos yardım teklif eder. Peki, ya da aynı sorun var öyle değil inanıyoruz.
Ben Esc tuşuna öneri denedim ama başarısız oldu. Ben de, ama yine boşuna için web'de mevcut tüm listelenen arka şifreleri denedim.

Sorun, bu yüzden bu kadar aynı genel şifre kullanmıyordum ve ayarlamak bundan taşınır veya firma sola kızan insanların çok olduğu. Ben ölü bir sona ermesi gibi görünüyorlar Eğer doğru yönde yaz noktası olabilir Ben merak ediyorum. Bu tuğla, üzgünüm dizüstü endişeli bir Ergo Mercury 700A. Bu deneyin ve onarım ya da sabit sürücüdeki tüm verileri almak için OS kadar yama Ben umutsuz boot from a CD gerek duyuyoruz.

Eğer size yardımcı olabilecek minnettar olurdu.

NjM
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından