![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, У мене проблема, яка робить голову дюйма Я технологій, хоча і не для комп'ютерів. Ну у мене це не так держава-Of-The-Art ERGO MERCURY 2 ноутбука. Операційна система має серйозний порушеними. Маю диск розібратися, але не можуть отримати його для завантаження з диска. Я намагався відбувається в меню BIOS Setup, але він захищений паролем. Чи є спосіб обійти цю проблему? Чи не хвилюйтеся, це не рвані, організація має сотні ноутбуків, всіх марок і розмірів, специфікацій, а також попередні санітарів не всі застосовується загальний пароль, як вони були задумані занадто, і він залишив мене в місці розчарування. Будь-яка допомога в цьому питанні буде значно оцінили. Muchos Grazious, О.Д. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Більшість ноутбуків не мають батареї CMOS, для цього вам звичайно доведеться звернутися до виробника за процедуру для скидання BIOS.
| |||
| |||
| спробуйте натиснути клавішу ESC на POST, а не F2, щоб увійти в BIOS. Була в той час, тому що я мав задоволення займаються Ergo, але вона повинна робити свою справу. Вам буде представлено меню вибору завантажувального пристрою. |
|
| |||
| |||
| Якщо цього не зробити трюк, пост точний номер моделі для нас, і я буду дивитися в нього. Є клавіші для обходу паролів. |
|
| |||
| |||
| Привіт Я новачок у цьому форумі, але я помічаю, ви запропонували, щоб допомогти ODI назад у серпні зі своїм ноутбуком Ergo "Меркурій". Ну, вірите чи ні я точно такою ж проблемою. Я намагався Esc ключові пропозиції, але, що не вдалося. Я також спробував всі перераховані бекдор паролі, які є в Мережі, але знову безрезультатно. Проблема в тому, що так багато людей, які обідчівий встановити ці вгору ніколи не використовували ті ж загальні паролі, а зараз переїхав на лівий або фірми. Так ось, я цікавив якщо ви могли б вказати мене в правильному напрямку, як мені здається, зайшло в глухий кут. Цегла, жаль ноутбука, зацікавлених Ergo Mercury 700A. Я відчайдушно потребуємо його для завантаження з компакт-диска для того, щоб спробувати і ремонт або залатати ОС для того, щоб отримати всі мої дані з жорсткого диска. Був би вдячний, якщо Ви могли б допомогти. NjM |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Flash BIOS жорсткий диск виявлення скидання | fsraja | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 26 травня 2009 13:23 |
| Скидання пароля в BIOS? | amyreaney | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 25 травня 2009 05:07 |
| XP пароля | rongrace | Операційні системи Windows | 8 | 17 липня 2008 04:34 |
| Скинути пароль BIOS | NjM | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 10 березня 2008 09:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |