![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Doufám, že je to pravé části. Mám nastavit btinternet e-mailového účtu se tlačí do mé Blackberry, já teď potřebuji hotmail účtu se tlačí tam, Jeho ptá se mě na e-mailový server, jsem se pokusil poměrně málo věcí pop.msn.com, myname.msn. com atd., ale to nebude akceptovat, že Jak mohu zjistit, tato informace? Díky, jestli někdo může pomoci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail nenabízí POP3.
| |||
| |||
| Takže není žádný způsob, jak můžu dostat hotmail účet na můj ostružinovou? Může to jít přes jiný email? Confused jako obvykle! |
|
| |||
| |||
| Hotmail je zdarma a pro ně je to základní. Jediným způsobem, jak dostat hotmail e-mailů je tím, že půjdete na hotmail.com, zda máte na počítači, notebooku nebo PDA. |
|
| |||
| |||
| Ok, ještě jednou díky moc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nahlédněte tady Felicia.
| |||
| |||
| Hej kámo nejsem s "pop", ale považují to. : D "BlackBerry Web Klient je internet-založené e-mailové rozhraní, které umožňuje nastavit e-mailových účtů, které mají být bezdrátově rozšířena tak, aby vaše kapesní včetně MSN, Hotmail, AOL, Outlook, konstatuje, IMAP nebo POP3/ISP emailem." |
|
| |||
| |||
| "Toto řešení integruje s jakoukoli ISP, který podporuje protokol POP3 nebo IMAP. Příklady: AOL ®, MSN ® Hotmail ®, Earthlink." Hotmail podporuje taky ne. Jsou používané, ale nejsou ještě. |
|
| |||
| |||
| Právě zakoupili Blackberry křivka na o2. Have a btinternet.com email, který chci použít. Mít zřízenou e-mailem pomocí o2email.co.uk však nic Zdá se, že práce. Mám něco chybí? Vystoupil na BTInternet podpora - opravdu k ničemu! Řekli, že jsem potřeboval nastavit zasílání na ostružiny, ale potom, že smaže vše od BT server! Může někdo poradit, prosím? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Blackberry Pearl Help | geekfreek95 | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 31.října 2009 21:53 |
| Hotmail IMAP/POP3 Nastavení | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 9. května 2009 15:18 |
| Verizon konečně "Oficiálně" Zavádí Blackberry křivka. | Mooseknuckle | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 31. březen 2008 14:52 |
| Vystrčit software | burty | Obecné Software Chat | 3 | 22. června 2007 10:49 |
| Thread Nástroje | |
| |