![]() |
|
| |||
| |||
| Η ελπίδα αυτή είναι η σωστή ενότητα. Έχω δημιουργήσει λογαριασμό email btinternet να ωθείται να μου Blackberry, θα πρέπει τώρα ένα λογαριασμό Hotmail για να προωθηθεί εκεί, το ρωτάει για το διακομιστή email, έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα pop.msn.com, myname.msn. com κλπ, αλλά δεν θα το δεχτώ Πώς μπορώ να μάθω αυτά τα στοιχεία; χάρη, αν ο καθένας μπορεί να βοηθήσει |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail δεν προσφέρουν υποστήριξη POP3.
| |||
| |||
| Συνεπώς, δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε λογαριασμό Hotmail να μου BlackBerry; Μπορεί να περάσουν από κάποιο άλλο email; Μπερδευτήκατε ως συνήθως! |
|
| |||
| |||
| Hotmail είναι ελεύθερη και για αυτούς είναι βασικό. Ο μόνος τρόπος για να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail είναι πηγαίνοντας στο hotmail.com, αν είστε σε έναν υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή PDA. |
|
| |||
| |||
| Ok, για μια ακόμη φορά ευχαριστώ πολύ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ρίξτε μια ματιά εδώ Felicia.
| |||
| |||
| Γεια σου mate δεν είμαι έχοντας ένα "ποπ", αλλά θεωρούν αυτή. : D "BlackBerry Web Client είναι μια βάση email interface που σας επιτρέπει να δημιουργήσει λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να επεκταθεί για να σας ασύρματα χειρόφερτων συμπεριλαμβανομένων MSN, Hotmail, AOL, το Outlook, σημειώνει, IMAP ή POP3/ISP email." |
|
| |||
| |||
| "Αυτή η λύση ενσωματώνει με κάθε φορέας πρόσβασης που υποστηρίζει POP3 ή IMAP. Παραδείγματα περιλαμβάνουν: ® AOL, MSN ®, Hotmail ®, Earthlink." Hotmail δεν υποστηρίζει. Θα χρησιμοποιηθεί για την, αλλά μην πια. |
|
| |||
| |||
| Μόλις αγόρασε ένα Blackberry Curve για o2. Έχετε btinternet.com email το οποίο θέλω να χρησιμοποιήσω. Έχουν δημιουργήσει την email χρησιμοποιώντας o2email.co.uk ωστόσο τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί. Είμαι κάτι λείπει; Μίλησε για την υποστήριξη BTInternet - πραγματικά άχρηστοι! Είπαν ότι είχα ανάγκη να συσταθεί διαβίβαση στο βατόμουρο, αλλά τότε που διαγράφει τα πάντα από την BT server! Μπορεί κάποιος συμβουλεύει παρακαλώ;; |