![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nadam se da je to pravo poglavlje.
Imam btinternet postavljen račun e-pošte da se guraju u moje kupina, ja sada trebati Hotmail račun da se gura tamo, pita me Njezini za poslužitelja e-pošte, Pokušao sam dosta stvari pop.msn.com, myname.msn. hr i sl., ali neće prihvatiti Kako mogu saznati te informacije? hvala ako netko može pomoći |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hotmail ne nude POP3 podrška.
|
|||
|
|||
|
Dakle ne postoji način ja mogu dobiti Hotmail račun to moj kupina? Može li proći kroz neke druge e-pošte? Zbunjeni, kao i obično!
|
|
|
|||
|
|||
|
Hotmail je besplatan i za to je osnovno.
Jedini način da bi dobili Hotmail e-poruka je da odete na hotmail.com, bilo da ste na računalo, laptop ili PDA. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, još jednom hvala puno
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Imaju izgled ovdje Felicia.
|
|||
|
|||
|
Hey mate I'm nemaju "pop", ali i razmisliti o tome. : D
"BlackBerry Client Web je Internet-based e-poštu sučelje koje vam omogućuje da postavite račune e-pošte biti produžen bežično na svoj ručni uključujući MSN, Hotmail, AOL, Outlook, Bilješke, IMAP POP3/ISP ili e-poštu." |
|
|
|||
|
|||
|
"Ovo rješenje integrira s bilo ISP koji podržava POP3 ili IMAP. Primjeri uključuju: AOL ®, MSN ® Hotmail ®, Earthlink."
Hotmail ne podržava. Oni su se, ali ne više. |
|
|
|||
|
|||
|
Imaju samo jedan kupljen BlackBerry krivulja na O2.
Have a btinternet.com e-pošte koje želim koristiti. Osnovali su poruke e-pošte koristeći o2email.co.uk no čini se da ništa ne raditi. Jesam li nešto nedostaje? Govorio BTInternet podrška - zapravo beskorisno! Kažu da je potrebno za postavljanje prosljeđivanja na kupina, ali onda da briše sve od BT poslužitelj! Može li netko savjetovati molim? |