![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Remélem ez a helyes szakasz. Én létre btinternet e-mail fiók kell tolni az én Blackberry, most kell egy hotmail számla kell tolni ott, az én kéri az e-mail szerver, megpróbáltam jó néhány dolog pop.msn.com, myname.msn. com, stb, de nem fogadja el Hogyan találom meg ezt az információt? köszi ha valaki tud segíteni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail POP3 nem nyújtanak támogatást.
| |||
| |||
| Tehát nem tudom hogy hotmail számla az én BlackBerry? Nem megy keresztül egy másik e-mailt? Confused mint mindig! |
|
| |||
| |||
| Hotmail ingyenes, és ennek ez alapvető. Az egyetlen módja, hogy a Hotmail e-maileket, ha megyünk hotmail.com, akár egy PC, laptop vagy PDA. |
|
| |||
| |||
| Ok, ismét köszönöm szépen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Érdemes megnézni itt Felicia.
| |||
| |||
| Hé haver Én nem a "pop", de figyelembe venni ezt. : D "BlackBerry Internet Client egy internet-alapú e-mail interfész lehetővé teszi, hogy hozzanak létre az e-mail számlák kell terjeszteni a vezeték nélküli kézi beleértve MSN Hotmail, az AOL, az Outlook, Notes, IMAP vagy POP3/ISP email." |
|
| |||
| |||
| "Ez a megoldás integrálható bármilyen ISP, amely támogatja a POP3 vagy IMAP. Példák: AOL ®, MSN ® Hotmail ®, az Earthlink. Hotmail támogatja sem. Régen, de nem többet. |
|
| |||
| |||
| Nemrég vásárolt egy BlackBerry Curve az o2. Kellemes btinternet.com email, amit szeretnénk használni. Hoztak létre az e-mail segítségével o2email.co.uk azonban úgy tűnik, hogy semmi sem működik. Am I missing something? Beszélt BTInternet támogatás - tényleg használhatatlan! Azt mondták, hogy szükséges létrehozni továbbítása a szeder, de azután, hogy mindent töröl a BT-szerver! Tud valaki tanácsot kérem? |