![]() |
|
| |||
| |||
| התקווה היא זו זכות חלק. אני צריך להגדיר חשבון דוא"ל btinternet להיות דחף Blackberry שלי, עכשיו אני צריך חשבון Hotmail דחף להיות שם, את שואלת אותי את שרת הדוא"ל, ניסיתי כמה דברים די pop.msn.com, myname.msn. com וכו 'אבל הוא לא מקבל את זה כיצד אוכל לגלות את המידע הזה? תודה אם מישהו יכול לעזור |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail לא מציעים תמיכה POP3.
| |||
| |||
| אז אין דרך שאני יכול להשיג Hotmail BlackBerry החשבון שלי? האם זה הולך דרך דוא"ל אחרת? מבולבל כרגיל! |
|
| |||
| |||
| Hotmail היא בחינם, therefor זה בסיסי. הדרך היחידה להגיע Hotmail דוא"ל הוא דרך hotmail.com, בין אם אתה על המחשב הנייד או מחשב כף יד. |
|
| |||
| |||
| בסדר, עדיין שוב תודה רבה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a look כאן Felicia.
| |||
| |||
| היי חבר, אני לא צורך של "פופ", אבל רואים את זה. : D "BlackBerry אינטרנט בלקוח מבוסס אינטרנט דוא"ל ממשק המאפשר לך להגדיר חשבונות דוא"ל להיות אלחוטי המורחבת שלך כף יד כולל MSN, Hotmail, AOL, Outlook, הערות, IMAP או POP3/ISP דוא"ל." |
|
| |||
| |||
| "פתרון זה משתלב עם כל ספק שירותי אינטרנט אשר תומך POP3 או IMAP. דוגמאות כוללות: AOL ®, MSN ®, Hotmail ®, EarthLink." Hotmail לא תומך. הם רגילים, אבל לא יותר. |
|
| |||
| |||
| זה עתה נרכש א Blackberry curve ב O2. שיהיה לך btinternet.com הדוא"ל שבה אני רוצה להשתמש. יש להגדיר את הדואר האלקטרוני באמצעות o2email.co.uk אולם נראה כי שום דבר לא עובד. אני חסר משהו? דיבר BTInternet תמיכה - ממש חסר תועלת! הם אמרו כי הייתי צריך להגדיר העברה של BlackBerry אבל אז זה מוחק כל דבר, החל את BT שרת! מישהו יכול לייעץ בבקשה? |