![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikiuosi, kad tai yra dešinėje skiltyje. Turiu sudaryti btinternet pašto paskyros turi būti stumiama į mano Blackberry, man dabar reikia Hotmail būti stumiamos yra, jo klausia mane pašto serverį, aš išbandžiau nemažai dalykų pop.msn.com, myname.msn. com ir tt, tačiau ji negali priimti jo Kaip man sužinoti šią informaciją? Ačiū, jei kas nors gali padėti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail "neteikia POP3 palaikymo.
| |||
| |||
| Taigi nėra taip galiu gauti Hotmail to my blackberry? Jis gali eiti per kitą paštą? Confused kaip įprasta! |
|
| |||
| |||
| "Hotmail" yra nemokama ir wiec to nic nie Basic. Vienintelis būdas gauti Hotmail "laiškų yra, eikite į hotmail.com, ar jūs esate ant PC, nešiojamas ar PDA. |
|
| |||
| |||
| Gerai, dar kartą ačiū labai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Susipažinkite čia Felicia.
| |||
| |||
| Hey mate Nesu turintys "pop", tačiau mano, kad tai. : D "BlackBerry" Web Client Interneto elektroninio pašto sąsają, kuri leidžia jums sukurti elektroninio pašto sąskaitomis laidų pratęsė savo rankoje taip, MSN, Hotmail, AOL, "Outlook", pažymi, IMAP arba POP3/ISP el. |
|
| |||
| |||
| "Šis sprendimas sujungia su IPT, kuris palaiko POP3 arba IMAP. Pavyzdžiai: AOL ®, MSN ®," Hotmail "®, EarthLink. Hotmail palaiko nei. Jie naudojami, bet dabar nebematau. |
|
| |||
| |||
| Ką tik įsigytas Blackberry Curve dėl O2. Ar btinternet.com laišką, kurį aš noriu naudoti. Sukūrė elektroninio pašto adresą o2email.co.uk tačiau niekas, atrodo, darbe. Am I missing something? Kalbėjo btinternet parama - tikrai nenaudingas! Jie pasakė, kad man reikia sudaryti perdavimą "BlackBerry", bet tada, kad ištrina viską iš BT serveryje! Can someone please patarti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Blackberry Pearl Pagalba | geekfreek95 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | 31 spalis 2009 21:53 |
| Hotmail IMAP/POP3 Nustatymai | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 5 | 9 gegužė 2009 15:18 |
| Galiausiai "Verizon" oficialiai "pristato Blackberry Curve. | Mooseknuckle | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Kovas 31, 2008 14:52 |
| Išstumti įranga | burty | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Birželis 22, 2007 10:49 |
| Temos įrankiai | |
| |