![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ceru, ka tas ir labi sadaļā.
Man ir izveidota btinternet e-pasta kontu, lai to stumtu uz manu Blackberry, es tagad nepieciešama Hotmail kontu, lai to stumtu tur Tās aicina mani e-pasta serveri, esmu mēģinājis diezgan maz lietas pop.msn.com, myname.msn. com utt, bet tas nepieņem Kā es varu uzzināt šo informāciju? paldies, ja kāds var palīdzēt |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hotmail nepiedāvā POP3 atbalstu.
|
|||
|
|||
|
Tāpēc nav nekādā veidā es varu Hotmail konta uz manu kazene? Vai tas iet caur kādu citu e-pastu? Confused kā parasti!
|
|
|
|||
|
|||
|
Hotmail ir bezmaksas un tas ir tas pamata.
Vienīgais veids, kā iegūt Hotmail e-pastus ir dodoties uz hotmail.com, vai jūs esat ar datoru, klēpjdatoru vai plaukstdatoru. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, vēlreiz thanks very much
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai meklēt šeit Felicia.
|
|||
|
|||
|
Hey mate man nav "pop", taču uzskata to. : D
"BlackBerry Web Klients ir interneta e-pastu saskarne, kas ļauj jums izveidot e-pasta kontus bezvadu jāpaplašina, lai jūsu rokas arī MSN, Hotmail, AOL, Outlook, Piezīmes, IMAP vai POP3/ISP e-pastu." |
|
|
|||
|
|||
|
"Šis risinājums apvieno ar kādu ISP, kas atbalsta POP3 vai IMAP. Piemēri: AOL ®, MSN ®, Hotmail ®, Earthlink."
Hotmail atbalsta ne. Tās lieto, bet nav vairs. |
|
|
|||
|
|||
|
Tikko nopirkto Blackberry Curve par O2.
Vai btinternet.com e-pastu, ko es vēlos izmantot. Ir izveidota e-pastu, izmantojot o2email.co.uk tomēr nekas, šķiet, darbojas. Am I missing something? Runāja BTInternet atbalstu - tiešām ir bezjēdzīgi! Viņi teica, ka man vajadzīga, lai izveidotu nosūtīšanu kazenes, bet pēc tam, kas svītro viss no BT server! Vai kāds ieteikt, lūdzu? |