![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nadzieja jest to prawo sekcji. Mam btinternet skonfigurować konto e-mail musi być odłożony do mojego Blackberry, teraz potrzebujemy Hotmail musi być odłożony tam Jego pyta mnie serwera, starałem sporo rzeczy pop.msn.com, myname.msn. com itp ale nie będzie go zaakceptować Jak mogę dowiedzieć się tej informacji? dzięki jeśli ktoś może pomóc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail nie oferują wsparcia POP3.
| |||
| |||
| Więc nie ma sposób mogę uzyskać Hotmail do mojego jeżyna? Czy to przejść przez inne e-mail? Confused jak zwykle! |
|
| |||
| |||
| Hotmail jest bezpłatna i do nich to podstawowe. Jedynym sposobem, aby uzyskać hotmail e-maili jest przechodząc do hotmail.com, czy masz na komputerze PC, laptopa lub urządzenia PDA. |
|
| |||
| |||
| Ok, jeszcze raz dzięki bardzo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zajrzyj tu Felicia.
| |||
| |||
| Hey mate nie jestem o "pop", ale uważają to. : D "BlackBerry Web Client jest w oparciu o Internet e-mail, która umożliwia utworzenie kont e-mail, które mają być rozszerzone na bezprzewodowe podręczny tym MSN Hotmail, AOL, Outlook, Notes, IMAP lub POP3/ISP email." |
|
| |||
| |||
| "Rozwiązanie to integruje się z dowolnym ISP, który obsługuje POP3 lub IMAP. Przykłady obejmują: AOL ®, MSN ® Hotmail ®, Earthlink. Hotmail nie popiera. Są używane, ale nie dłużej. |
|
| |||
| |||
| Właśnie zakupiła Blackberry Curve na o2. Have a btinternet.com e-mail, który chcesz używać. Utworzyły e-mail przy użyciu o2email.co.uk jednak nie wydaje się do pracy. Am I missing something? Mówił do BTInternet wsparcie - naprawdę bezużyteczne! Powiedzieli, że potrzebne do utworzenia przekazywanie do jeżyna, ale potem, że usuwa wszystko z BT serwera! Czy ktoś może doradzić proszę? |
![]() |
|
| Zakładki |