![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sper că acest lucru este dreptul de secţiune. Am instituit btinternet cont de e-mail pentru a fi împins să-mi Blackberry, acum am nevoie de un cont Hotmail de a fi împins acolo, sa-mi cere pentru server de e-mail, am incercat destul de multe lucruri pop.msn.com, myname.msn. com, etc, dar nu va accepta Cum pot afla aceste informaţii? mersi dacă oricine poate ajuta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail nu oferă suport POP3.
| |||
| |||
| Deci, nu există nici un mod în care pot obţine cont Hotmail de a-mi BlackBerry? Pot să-l treacă printr-un alt e-mail? Confuz, ca de obicei! |
|
| |||
| |||
| Hotmail este gratuit si pentru acestea este de bază. Singurul mod de a primi mesaje de poştă electronică Hotmail este de gând să hotmail.com, dacă nu sunteţi pe un PC, laptop sau PDA. |
|
| |||
| |||
| Ok, dar din nou, multumesc foarte mult |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arunca o privire aici Felicia.
| |||
| |||
| Hei amice, nu am avea un "pop", dar considera acest lucru. : D "BlackBerry este un client web pe internet e-mail de interfaţă care vă permite de a crea conturi de e-mail pentru a fi extinse fără fir pentru a vă handheld inclusiv MSN, Hotmail, AOL, Outlook, Notes, IMAP sau POP3/ISP de e-mail." |
|
| |||
| |||
| "Această soluţie se integrează cu orice ISP care acceptă POP3 sau IMAP. Exemplele includ: AOL ®, MSN ®, Hotmail ®, Earthlink." Acceptă nici Hotmail. Au folosit pentru a, dar nu mai conteaza. |
|
| |||
| |||
| Tocmai au cumpărat o Blackberry Curve pe O2. Sa ai o btinternet.com de e-mail pe care vreau să-l utilizaţi. Au înfiinţat de email, folosind o2email.co.uk însă nimic nu pare să funcţioneze. Îmi scapă ceva? A vorbit cu BTInternet suport - de fapt inutil!!! Mi-au spus că am nevoie de a înfiinţa transmiterea de mur, dar apoi că Sterge tot de la BT server!!! Poate sfătui pe cineva va rog?? |
![]() |
|
| Marcaje |