![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dúfam, že je to pravej časti. Mám nastaviť btinternet e-mailového konta sa tlačí do mojej Blackberry, já teď potřebuji hotmail účtu sa tlačí tam, Jeho pýta sa ma na e-mailový server, som sa pokúsil pomerne málo vecí pop.msn.com, myname.msn. com atď, ale to nebude akceptovať, že Ako môžem zistiť, tieto informácie? Vďaka, či niekto môže pomôcť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail neponúka POP3.
| |||
| |||
| Takže nie je žiaden spôsob, ako môžem dostať hotmail účet na môj morušový? Môže to ísť cez iný email? Confused ako obvykle! |
|
| |||
| |||
| Hotmail je zadarmo a pre ne je to základné. Jediným spôsobom, ako dostať hotmail e-mailov je tým, že pôjdete na hotmail.com, či máte na počítači, notebooku alebo PDA. |
|
| |||
| |||
| Ok, ešte raz vďaka moc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nahliadnite tady Felicia.
| |||
| |||
| Hej kámo nejsem s "pop", ale považujú to. : D "BlackBerry Web Klient je internet-založené e-mailovej rozhranie, ktoré umožňuje nastaviť e-mailových účtov, ktoré majú byť bezdrôtovo rozšírená tak, aby vaša vreckový vrátane MSN, Hotmail, AOL, Outlook, konštatuje, IMAP alebo POP3/ISP emailom." |
|
| |||
| |||
| "Toto riešenie integruje s akoukoľvek ISP, ktorý podporuje protokol POP3 alebo IMAP. Príklady: AOL ®, MSN ® Hotmail ®, Earthlink." Hotmail podporuje taky ne. Sú používané, ale nie sú ešte. |
|
| |||
| |||
| Práve zakúpili Blackberry krivka na o2. Have a btinternet.com email, ktorý chcem použiť. Mať zriadenú e-mailom pomocou o2email.co.uk však nič Zdá sa, že práca. Mám niečo chýba? Vystúpil na BTInternet servis - naozaj k ničomu! Povedali, že som potreboval nastavit zasielanie na černice, ale potom, že zmaže všetko od BT server! Môže niekto poradiť, prosím? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Blackberry Pearl Help | geekfreek95 | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 31.října 2009 21:53 |
| Hotmail IMAP/POP3 Nastavenie | 4D (Ford (Ford) Ollie | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 9. mája 2009 15:18 |
| Verizon konečne "Oficiálne" Zavádza Blackberry krivka. | Mooseknuckle | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 31. marec 2008 14:52 |
| Vystrčiť softvér | burtu | Všeobecné Software Chat | 3 | 22. júna 2007 10:49 |
| Thread Tools | |
| |