![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Надам се да је то право поглавље. Имам бтинтернет постављен налог е-поште да се гурају у моје Купина, ја сада требати Хотмаил налог да се гура тамо, пита ме Њени за сервера е-поште, Покушао сам доста ствари поп.мсн.цом, мынаме.мсн. хр и сл, али неће прихватити Како могу сазнати те информације? хвала ако неко може помоћи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хотмаил не нуде ПОП3 подршка.
| |||
| |||
| Дакле не постоји начин ја могу добити Хотмаил налог за мој Купина? Може ли да прође кроз неке друге е-поште? Збуњени, као и обично! |
|
| |||
| |||
| Хотмаил је бесплатан и за то је основно. Једини начин да би добили Хотмаил е-порука је да одете на хотмаил.цом, било да сте на рачунар, лаптоп или ПДА. |
|
| |||
| |||
| Ок, још једном хвала пуно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имају изглед овде Фелициа.
| |||
| |||
| Хеы мате И'м немају "поп", али и размислити о томе. : Д "БлацкБерры Цлиент Сајт је Интернет-басед е-пошту интерфејс које вам омогућава да подесите налоге е-поште бити продужен бежично на свој ручни укључујући МСН, Хотмаил, АОЛ, Оутлоок, Белешке, ИМАП ПОП3/ИСП или е-пошту." |
|
| |||
| |||
| "Ово решење интегрише са било ИСП који подржава ПОП3 или ИМАП. Примери укључују: АОЛ ®, МСН ® Хотмаил ®, ЕартхЛинк." Хотмаил не подржава. Они су се, али не више. |
|
| |||
| |||
| Имају само један купљен БлацкБерры кривуља на О2. Хаве а бтинтернет.цом е-поште које желим користити. Основали су поруке е-поште помоћу о2емаил.цо.ук но чини се да ништа не радити. Јесам ли нешто недостаје? Говорио БТИнтернет подршка - заправо бескорисно! Кажу да је потребно за постављање обраде на Купина, али онда да брише све од БТ сервер! Може ли неко саветовати молим? |