![]() |
|
| |||
| |||
| Umarım bu doğru bir bölüm vardır. Ben BlackBerry için sıkışmak için şu anda bir Hotmail hesabına ihtiyacım var sıkışmak için btinternet e-posta hesabı oluşturduğunuzda, Bu e-posta sunucusu için bana sorar, ben artık bir kaç şey pop.msn.com, myname.msn çalıştılar. tr vb ama kabul etmez Bunu nasıl bilgi bulabilirim? teşekkürler eğer kimse yardımcı olabilir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail pop3 desteği sunamıyoruz.
| |||
| |||
| O benim böğürtlen için Hotmail hesabı alabilirim hiçbir yolu nedir? Bazı diğer e-posta yoluyla yapabilir miyim? Her zamanki gibi Confused! |
|
| |||
| |||
| Hotmail ücretsiz ve temel's onun için. Hotmail e-posta almak için tek yolu hotmail.com giderek, ister bir PC, dizüstü bilgisayar ya da PDA üzerinde olduğunu duyuyoruz. |
|
| |||
| |||
| Tamam, yine çok teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir göz atın burada Felicia.
| |||
| |||
| Hey dostum bir "pop" ancak bu dikkate sahip değilim. : D "BlackBerry Web İstemcisi internet is size kablosuz kadar uzatılabilir e-posta hesapları kurmak sağlar e-posta arayüzü tabanlı MSN, Hotmail, AOL, Outlook, Notlar, IMAP veya POP3/ISP e-posta da dahil olmak üzere el." |
|
| |||
| |||
| "Bu çözüm, herhangi bir ISS'nin POP3 veya IMAP desteği ile entegre eder. Örnekler: AOL ®, MSN ® Hotmail ®, Earthlink." Hotmail de destekler. Onlar, ancak kullanılmayan artık yapmak. |
|
| |||
| |||
| Sadece o2 bir BlackBerry Curve satın var. Hangi kullanmak istediğim bir e-posta btinternet.com dilerim. E-posta Ancak hiçbir şey o2email.co.uk kullanarak kurmak mı iş gibi gözüküyor. Ben bir şey eksik? BTInternet destek konuştu - gerçekten işe yaramaz! Onlar ben böğürtlen yönlendiriyoruz kurmak için ama bu BT sunucusu her şeyi siler gerektiği söyledi! Birisi lütfen tavsiye edebilir misiniz? |