![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Сподіваюся, що це є правом розділі. Я створив обліковий запис електронної пошти btinternet повинні бути витіснені на мій Blackberry, я зараз необхідно облікового запису Hotmail для штовхання існує, її запитує мене на сервері електронної пошти, я спробував чимало pop.msn.com речей, myname.msn. COM і т.д., але воно не прийме Як я можу дізнатися цю інформацію? Спасибо якщо хто-небудь може допомогти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail не пропонують підтримку POP3.
| |||
| |||
| Отже ніяк не можу отримати обліковий запис Hotmail моєї BlackBerry? Можна піти іншим шляхом електронної пошти? Confused, як завжди! |
|
| |||
| |||
| Hotmail є безкоштовним і для них це основний. Єдиний спосіб отримати електронну пошту Hotmail є збирається hotmail.com, чи перебуваєте ви на ПК, ноутбука або КПК. |
|
| |||
| |||
| Гаразд, ще раз Большое спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погляньте тут Felicia.
| |||
| |||
| Ей Mate Я не займаюся "поп", але розглянути це питання. : D "BlackBerry веб-клієнт на базі Інтернету, електронної пошти інтерфейс, який дозволяє Вам настроїти поштові скриньки для бездротового бути продовжений до вашого КПК, включаючи MSN, Hotmail, AOL, Outlook, Notes, IMAP або POP3/ISP електронної пошти". |
|
| |||
| |||
| "Це рішення інтегрується з будь-яким провайдером, що підтримує протоколи POP3 або IMAP. Приклади включають: AOL ®, MSN ®, Hotmail ®, Earthlink". Hotmail не підтримує ні. Вони звикли, але не більше. |
|
| |||
| |||
| Тільки що купили Blackberry Curve на o2. Have btinternet.com електронної пошти, яку я хочу використовувати. Створили електронну пошту за допомогою o2email.co.uk Однак ніщо не здається на роботу. Я щось відсутній? Заговорили з BTInternet підтримки - дійсно марно! Вони сказали, що мені потрібно налаштувати переадресацію на BlackBerry, а потім видаляє все, що від сервера БТ! Може хтось прохання повідомити? |