Виж тук:
Сега всичко, което наистина иска да се възстановят данните му (Uni труд) - докато той не наистина нужда от нея вече (тъй като той просто garduated) - той иска да го използва портфолио др Той се опита да преинсталирате Windows BU тя никога не се навсякъде.
Сега, тъй като няма начин за получаване на Windows (каса обувка също не успее) Опитах Knoppix. Това е по-стара версия, така че можете да опитате по-нова един часа Иш-скоро, тъй като тя няма да ми позволи да се свържете с нашите безжична. (То също така даде фатална грешка, но все още booted нагоре)
Опитах свързване на външен твърд диск, но не показа иконата на работния плот. Забравих как се прави нещо друго (като проверите дали устройството е призната) - затова прибягват до pluging в мишката, няма нито отговор от нея, така че предполагам нещо не е наред с USB портове - липсващи драйвери или счупен.
Опитах един USB стик, че свети, когато това е свързано и го прави, но само за кратко секунди, така че аз съм уверен в това.
Единственото друго нещо, което може да измисли се опитвате да прехвърлите файлове чрез мрежи между Linux и Windows PC ... но това е последна инстанция, тъй като Бих предпочел да остана на тази караница (последно време, аз го направих, беше гадно!).
Ако това е грешен раздел, съжалявам.