menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

BSoD na Laptop Zavádecí

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 07:13
MJM
Dárce Skupina

Default BSoD na Laptop Zavádecí

Viz zde:

Nyní vše doopravdy chce, je získat zpět své údaje (Uni práci) - a přitom neví, že už opravdu potřebujete (neboť právě garduated) - chce mít, portfolio použití apod. Snažil se přeinstalovat Windows bu to nikdy kdekoliv.
Nyní, protože neexistuje žádný způsob, jak se dostat do okna (bezpečné boot také selže) Zkoušel jsem KNOPPIX. Je to starší verze, takže chci zkusit novější brzy-ish, protože by mi nedovolí se připojit k naší bezdrátové. (Je rovněž vydal fatální chyba, ale stále zaveditelný nahoru)
Zkoušel jsem připojení externí HDD, ale žádná ikona bouchnutý na plochu. Zapomněl jsem, jak to dělat něco jiného (např. zkontrolovat, zda je zařízení uznáno) - takže jsem se uchýlila pluging v myš, nemám odpověď, který z něj, takže předpokládám, že je něco špatně s USB porty - chybějící ovladače nebo zlomené.
Zkoušel jsem USB Stick, že svítí, pokud je připojen a dělá, ale jen na krátkou druhý, takže jsem jisti, že.

Jediná věc, můžu přijít s snaží přenést soubory přes síť mezi Linuxem a Windows PC ... ale to je poslední možnost, protože bych raději zůstat v této nepříjemnosti (minule jsem to udělal, bylo to děvko!).

Pokud je to špatné sekci, pardon.

Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základní deska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Paměť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Užší Sound System
Pevný disk (y):
200gb 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitní A200 Series
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operační systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Dalším BSOD Výtisk - HP Pavillion DV9700 Laptop Vista medman007 Operační systémy Windows 0 21. května 2009 15:02
Není možné zavést systém z USB HDD + Thumbdrive (BSOD) DonnyTEN Operační systémy Windows 3 29. března 2009 21:59
Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Po Čerstvé OS Instalace Smitherz Notebooky, Mobily a PDA 13 23. února 2009 07:43
Laptop nebude boot daveonyx Notebooky, Mobily a PDA 2 18. května 2008 01:54
Laptop nebude naběhnout. Samapp Operační systémy Windows 1 7. srpna 2007 16:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.