Viz zde:
Nyní vše doopravdy chce, je získat zpět své údaje (Uni práci) - a přitom neví, že už opravdu potřebujete (neboť právě garduated) - chce mít, portfolio použití apod. Snažil se přeinstalovat Windows bu to nikdy kdekoliv.
Nyní, protože neexistuje žádný způsob, jak se dostat do okna (bezpečné boot také selže) Zkoušel jsem KNOPPIX. Je to starší verze, takže chci zkusit novější brzy-ish, protože by mi nedovolí se připojit k naší bezdrátové. (Je rovněž vydal fatální chyba, ale stále zaveditelný nahoru)
Zkoušel jsem připojení externí HDD, ale žádná ikona bouchnutý na plochu. Zapomněl jsem, jak to dělat něco jiného (např. zkontrolovat, zda je zařízení uznáno) - takže jsem se uchýlila pluging v myš, nemám odpověď, který z něj, takže předpokládám, že je něco špatně s USB porty - chybějící ovladače nebo zlomené.
Zkoušel jsem USB Stick, že svítí, pokud je připojen a dělá, ale jen na krátkou druhý, takže jsem jisti, že.
Jediná věc, můžu přijít s snaží přenést soubory přes síť mezi Linuxem a Windows PC ... ale to je poslední možnost, protože bych raději zůstat v této nepříjemnosti (minule jsem to udělal, bylo to děvko!).
Pokud je to špatné sekci, pardon.