manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

BSoD na Laptop Boot

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 07:13
MJM
Donatorska Grupa

Default BSoD na Laptop Boot

Pogledajte ovdje:

Sada je sve zaista želi da se njegova obnova podataka (Uni rad) - dok on ne treba ga više (jer je upravo garduated) - on želi ga imati, portfolio i sl. On je pokušao koristiti da biste ponovo instalirali Windows BU ga nikad dobila bilo gdje.
Sada budući da nema načina uzimajući u Windows (safe boot takođe ne) JA pokušao Knoppix. It's stariju verziju, tako da sam svibanj probajte noviju uskoro jedan-ish jer ne dopusti mi da se spojite na našu bežičnu. (Ona je također dala koban greška, ali ipak booted up)
JA pokušao povezuje vanjski HDD, ali ne popped up ikonu na radnoj površini. Zaboravila sam kako je nešto drugo (kao što su provjerili je li uređaj je prepoznao) - pa sam posezala za pluging na miša, no dobio odgovor od njega, pa pretpostavljam nešto nije u redu sa USB portovi - nedostaju driveri ili slomljen.
Pokušao sam USB stick koji glows kada je povezan i čini, ali samo za kratko drugi, tako da sam sigurni u to.

Jedina druga stvar ne mogu doći do pokušava prijenos datoteka putem umrežavanja između Linux i Windows PC ... ali da je od zadnjeg Resort Više bih volio ostati izvan tog gnjavažu (zadnji put sam ga, bio je to kuja!).

Ako je u krivu rubriku, žao.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.