![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראה כאן:
![]() עכשיו כל מה שהוא באמת רוצה הוא לשחזר את הנתונים (חד העבודה) - בעוד הוא לא באמת צריך את זה יותר (שכן הוא רק garduated) - הוא רוצה את זה, להשתמש תיק וכו 'הוא ניסה להתקין מחדש את Windows bu זה אף פעם לא קיבלתי בכל מקום. כעת, מאחר ואין דרך להגיע לתוך Windows (אתחול בטוח גם נכשל) ניסיתי Knoppix. זוהי הגרסה הקודמת, אז אני יכול לנסות אחד חדש יותר מהר, משום שהוא היה איש לא מאפשרים לי להתחבר אלחוטית שלנו. (הוא גם נתן שגיאה חמורה, אבל עדיין booted up) ניסיתי חיבור חיצוני HDD, אבל אין סמל popped על שולחן העבודה. שכחתי איך לעשות כל דבר אחר (כמו לבדוק אם ההתקן הוא הכירו) - אז אני resorted כדי pluging בתוך העכבר, לא קיבל את תגובתו של זה, כך שאני מניח משהו לא בסדר עם יציאות USB - מנהלי התקנים חסרים או שבורים. ניסיתי כבל USB מקל glows כי כאשר היא מחוברת והיא עושה, אלא רק עבור קצר השני, כך אני בטוח שיש. רק דבר אחר אני יכול לבוא עם היא מנסה להעביר את הקבצים באמצעות ברשת בין לינוקס ו-Windows-PC ... אבל זה האחרון Resort מאז אני מעדיף להישאר מחוץ כי מאבק (פעם אחרונה שעשיתי את זה, היא הייתה זונה!). אם זה לא נכון את הסעיף, סליחה. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|