mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

BSOD ant Laptop Įkėlimo

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 07:13
MJM
Donorų grupės

Default BSOD ant Laptop Įkėlimo

Žr čia:

Dabar viskas, ką jis tikrai nori, kad būtų atkurti savo duomenis (Uni darbą) - nors jis nėra iš tikrųjų reikia jo daugiau (nes jis tiesiog garduated) - jis nori, kad ji, portfelio naudojimas ir tt Jis bandė įdiegti "Windows bu jis niekada nebuvo visur.
Dabar, kadangi nėra patekti į Windows (saugus boot pat nepavyksta būdu) aš bandžiau Knoppix. Tai sena versija, todėl gali pabandyti naujesnių viena greičiau-ish, nes tai neleidžia man prisijungti prie mūsų Wireless. (Ji taip pat buvo lemtinga klaida, bet vis dar įkelti į viršų)
Bandžiau prijungti išorinį HDD, bet ne piktograma popped up on Desktop. Aš pamiršau, kaip daryti ką nors (pvz., tikrinti, ar prietaisas yra pripažinta) - todėl aš panaudojo pluging į pelę, gavau jokio atsakymo iš jos, taigi manau, kad kažkas yra negerai su USB - trūksta vairuotojų, arba sulaužyta.
Bandžiau USB Stick kad kaitintis, kai jis prijungtas ir veikia, bet tik trumpam, antra, todėl esu nežinote, kad.

Tik kitas dalykas galiu sugalvoti bando perkelti failus per tinklo tarp Linux ir Windows PC ... bet tai paskutinė išeitis, nes norėčiau gyventi iš šio vargo (paskutinį kartą man nepateikė, ji buvo kalė!).

Jei tai ne tame skyriuje, atsiprašau.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kitas numeris BSOD - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista medman007 Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 21, 2009 15:02
Nepavyksta paleisti iš USB HDD + Thumbdrive (BSOD) DonnyTEN Windows "operacinės sistemos 3 Kovas 29, 2009 21:59
Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Po Fresh OS įdiegimas Smitherz Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 13 23 vasaris 2009 07:43
Laptop bus ne boot daveonyx Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Gegužė 18, 2008 01:54
Laptop nebus įkeliama. Samapp Windows "operacinės sistemos 1 7 rugpjūtis 2007 16:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.