Žr čia:
Dabar viskas, ką jis tikrai nori, kad būtų atkurti savo duomenis (Uni darbą) - nors jis nėra iš tikrųjų reikia jo daugiau (nes jis tiesiog garduated) - jis nori, kad ji, portfelio naudojimas ir tt Jis bandė įdiegti "Windows bu jis niekada nebuvo visur.
Dabar, kadangi nėra patekti į Windows (saugus boot pat nepavyksta būdu) aš bandžiau Knoppix. Tai sena versija, todėl gali pabandyti naujesnių viena greičiau-ish, nes tai neleidžia man prisijungti prie mūsų Wireless. (Ji taip pat buvo lemtinga klaida, bet vis dar įkelti į viršų)
Bandžiau prijungti išorinį HDD, bet ne piktograma popped up on Desktop. Aš pamiršau, kaip daryti ką nors (pvz., tikrinti, ar prietaisas yra pripažinta) - todėl aš panaudojo pluging į pelę, gavau jokio atsakymo iš jos, taigi manau, kad kažkas yra negerai su USB - trūksta vairuotojų, arba sulaužyta.
Bandžiau USB Stick kad kaitintis, kai jis prijungtas ir veikia, bet tik trumpam, antra, todėl esu nežinote, kad.
Tik kitas dalykas galiu sugalvoti bando perkelti failus per tinklo tarp Linux ir Windows PC ... bet tai paskutinė išeitis, nes norėčiau gyventi iš šio vargo (paskutinį kartą man nepateikė, ji buvo kalė!).
Jei tai ne tame skyriuje, atsiprašau.