![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Skatīt šeit:
![]() Tagad visas viņš patiešām vēlas, ir atgūt savus datus (Uni darbs) - kamēr viņš nav īsti vajag vairs (jo viņš tikai garduated) - viņš vēlas, lai būtu tā, portfeļu izmantošana uc Viņš mēģināja pārinstalēt Windows bu tas nekad got jebkur. Tagad tā nav veids, kā nokļūst logi (droši boot arī nav), es mēģināju Knoppix. Tā ir vecāku versiju, lai es varētu mēģināt jaunāka drīz ish, jo tas neļauj man pieslēgties mūsu bezvadu. (Tas arī deva fatālu kļūdu, bet joprojām booted up) Es mēģināju savienojot ārējos HDD, bet ne icon popped up uz darbvirsmas. Es aizmirsu, kā to darīt kaut ko citu (piemēram, pārbaudiet, vai ierīce ir atzīts) - tāpēc es pielietota pluging ar peli, saņēma atbildi no tā, tāpēc es pieņemu, kaut kas nav kārtībā ar USB ports - trūkstoši vadītājiem vai pārtraukts. Es mēģināju usb stick, kas spīd, kad tas ir saistīts, un to dara, bet tikai uz īsu, otrkārt, tāpēc es esmu pārliecināts par to. Vienīgais, ko es varētu nākt klajā ar mēģina nodot failus, izmantojot sakaru veidošanu starp linux un Windows PC ... bet tas ir pēdējais līdzeklis, jo es gribētu palikt ārpus šīs hassle (pēdējā laikā man nebija, tā bija kuce!). Ja tas ir nepareizi sadaļā, sorry. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|