Pozri tu:
Teraz všetko naozaj chce, je získať späť svoje údaje (Uni prácu) - a pritom nevie, že už naozaj potrebujete (pretože práve garduated) - chce mať, portfólio použitie apod Snažil sa preinštalovať Windows bu to nikdy kdekoľvek.
Teraz, pretože neexistuje žiadny spôsob, ako sa dostať do okna (zabezpečte boot tiež zlyhá) Zkoušel jsem Knoppix. Je to staršia verzia, takže chcem skúsiť novší čoskoro-ish, pretože by mi nedovolí sa pripojiť k našej bezdrôtovej. (Je taktiež vydal fatálna chyba, ale stále štartovanie systému hore)
Zkoušel jsem pripojenie externých HDD, ale žiadna ikona bouchnutý na plochu. Zabudol som, ako to robiť niečo iné (napr. skontrolovať, či je zariadenie certifikované) - takže som sa uchýlila pluging v myš, nemám odpoveď, ktorý z neho, takže predpokladám, že je niečo zle s USB porty - chýbajúce ovládače alebo zlomené.
Zkoušel jsem USB Stick, že svieti, ak je pripojený a robí, ale len na krátku druhý, takže jsem istí, že.
Jediná vec, môžem prísť s snaží preniesť súbory cez sieť medzi Linuxom a Windows PC ... ale to je posledná možnosť, pretože by som radšej zostať v tejto nepríjemnosti (minule som to urobil, bolo to suka!).
Ak je to zlé sekcii, pardon.