Погледајте овде:
Сада је све заиста жели да се његова обнова података (Уни рад) - док он не треба га више (јер је управо гардуатед) - он жели га имати, портфолио и сл Он је покушао да користите да бисте поново инсталирали Уиндоус БУ га никад добила било где.
Сада будући да нема начина узимајући у Уиндоус (сафе боот такође не) ЈА суђен Кноппикс. Ит'с старију верзију, тако да сам мај пробајте новију ускоро један-исх јер не дозволи ми да се спојите на нашу бежичну. (Она је такође дала фаталан грешка, али ипак боотед уп)
ЈА суђен повезује спољни ХДД, али не поппед уп икону на радној површини. Заборавила сам како је нешто друго (као што су проверили да ли је уређај је препознао) - па сам посезала за плугинг на миша, но добио одговор од њега, па претпостављам нешто није у реду са УСБ портови - недостају дривер или сломљен.
Покушао сам УСБ стицк који глоус када је повезан и чини, али само за кратко други, тако да сам сигурни у то.
Једина друга ствар не могу доћи до покушава пренос датотека путем умрежавања између Линукс и Уиндоус ПЦ ... али да је од задњег Ресорт Више бих волео да остане ван тог гњаважа (последњи пут сам га, био је то Куја!).
Ако је у криву рубрику, жао.